- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Szerintem ez nagyon furcsa topik, mert számtalan tényezőtől függ. Kinek hol van több ismerőse. Az alapcsomagon kívül milyen extra kedvezmények vehetőek igénybe, amivel bár lehet emelkedik a havidíj, de lehet ingyenesen lehet telefonálni. Szóval első körben fel kell mérni, hogy akiket hívnánk, melyik szolgáltatónál vannak. Ebből kiindulva lehetne keresgélni.
Cég alapján dönteni meg butaság, mert az ügyfélszolgálat....hát kötelezik a kedvességre őket, de ha mászakjuk vége közeledik, akkor természetes, hogy fáradtak vagy aznap már sok jogosan felháborodott ügyféllel beszéltek. El kell fogadni, hogy motiválva valószínűleg nincsenek, mivel úgyis a közép- és felsővezetés van túlfizetve és nem azok, akik a fizető ügyfelek igényeit elégítik ki.
Szóval, ha van internet és megvan az első részben taglalt válasz, akkor pár óra alatt kideríthető a válasz. Ha nem lenne előfizetésem, én most az IKEA Family flottához csatlakoznék, mert IKEA Family kártyája ingyen igényelhető, hasznos is, emellett nem drága a havidíja és a percdíj se vészes.
Akit érdekel: [link], de nem vitát akarok elindítani, cska én ezt tudom. Lehet ezenkívül van még számtalan jó lehetőség. Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- World of Tanks - MMO
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest