Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok!
"Munkástelefont" keresek, amin elég sokat telefonálnék, smseznék (irodai környezetből). (Elmúlt 20 nap statisztikája: 968db hívás, 15 óra 19 perc időtartamban, illetve 250db elküldött sms).Emiatt fontos, hogy az akku jól bírja. Jelenleg egy Huawei P9-et használok, ennek az akksija nap végére 30-40% közé szokott merülni. Továbbá megbízható legyen, ne omoljon össze a rendszer.
Ezen kívül privátban közösségi médiára, netezésre, kirándulásokon, nyaralásokon fényképezésre használnám (családi albumba). Játszani abszolút nem játszom, úgyhogy ez nem szempont. Továbbá kicsit vonz a vízálló tulajdonság, hogy strandon is tudjam használni, bár a gyakorlati tapasztalatok miatt ez nem biztos, hogy jó ötlet lenne..
Szóval Telenor vállalati árlistát böngészhetem, nettó árakat figyelembe véve. Amiket kinéztem magamnak:Huawei P20 Pro - 143 299 Ft
Huawei P30 128GB DS - 134 638 Ft
Huawei P30 Pro 128GB DS - 178 732 FtTehát a kérdésem arra irányulna, hogy ha P20 Pro, illetve sima P30 közül kell választani, akkor ott melyik a nyerő? Kamerában a sima P30 sokkal roszabb, mint a P20 Pro? A P9 szintjét hozza? Illetve a P30 Pro megéri-e a +30-40e felárat?
Előre is köszönöm!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Használtan vennék 100e (ez már a nagyon-nagyon max) bezárólag telefont magamnak. Jelenleg egy HTC M8-at használok, ezt váltanám. A telefonon közösségi oldalakat használok, illetve rengeteget telefonálok, naponta 20-30 hívás, és 10-15 sms. A kinézettek:
-iPhone 6S (16GB-s változatot kizártam, nagyobbat elvétve találok a fenti árkategóriában, de kicsit félek tőle, mert eddig még csak androidos telefonokat használtam.. ez jó választás lehet?)
-Huawei Honor 8 ("új" modell, általában még garanciális.. Mik a negatívumok?)
-Huaweri P9 (előzőhöz hasonló, talán a fém ház tartósabb, strapabíróbb, mint a Honor 8..)Szerintetek melyiket érdemes választani? Huawei-ek mellett szól, hogy jó eséllyel garanciálisak még, iPhone-t viszont minden sarkon javítanak, így esetleges javítás egyszerűbb, talán kedvezőbb.. Akkumulátorban, gyorsaságban melyik a jobb?
Köszönöm!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! 60 éves édesapámnak szeretnék vásárolni egy új mobilt. Jelenleg egy első generációs Galaxy Ace-t használ.
Felhasználási terület: Üzleti felhasználás, napi 1,5-2 óra beszélgetés, 3-4 SMS. Heti pár alkalommal hír oldalak olvasása.
Kamera: Havi 1-2 kép ha van, viszont a LED villanó fontos a zseblámpa funkció miatt.
Árkategória: Nyitott vagyok szép állapotú használtra is, de inkább újba gondolkozok. Árban 60-70 körül férne bele, kártyafüggetlenül, vagy Telenoros feltöltőkártyával venném.Ezeken kívül fontos lenne még, hogy ha lehet, akkor az akkumulátor 2 napot kibírjon. Milyen készüléket ajánlotok? Gondolkoztam Ace 4-ben, de ott a közelségérzékelő hiánya zavar.. esetleg s4 mini? vagy esetleg egy használt iPhone 4S? Vagy más ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz xperiasigi #52817 üzenetére
és a HTC One (M7) ellen mi szól? Mindenki rögtön az LG-t ajánlotta itt is, pedig én a HTC-t külsőre prémiumnak látok tényleg. Nagyon "lassú" már az abban lévő HW? Szoftveres része nem megbízhatóbb, mint az LG-nek?
-
Geri89
aktív tag
válasz xperiasigi #52813 üzenetére
Van most egy Lumia 925-öm, amire már több ajánlatot is kaptam olyantól, akik G2-re cserélnék (persze nekem kéne ráfizetnem 15-20-at). Szerintetek miért akarnak ilyen "sokan" szabadulni a G2-től? Van vele valami gond? Ismert hiba?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Volt egy Galaxy S2-es készülékem, amit lecseréltem egy Lumia 925-re. Ez a WP dolog nekem nem annyira jön be az android után, így visszaváltanék.. milyen készülékre érdemes szerintetek? Mindenképp használtat vennék, amiket első körben néztem:
HTC One M7
LG G2A HTC-ben tetszik, hogy nagyon minőséginek néz ki, illetve a Sense felület is bejön. Az LG mellett szólna talán az erősebb hardver, ill a nagyobb akku, viszont az 5,2-es kijelzőt nagynak találom.. kérlek segítsetek! Köszi!
-
Geri89
aktív tag
válasz ADAM1337 #8781 üzenetére
Jelenleg Galaxy S-t használok. Igazából pont a "minőség" miatt gondolkozom a Sony-n, több helyen is olvastam, hogy az SGSII-nek nem túl minőségi a készülékháza.. A 32(26) GB nekem teljesen elegendő, a mostani telón is megvoltam a beépített 8 GB-n, tehát ettől nem félek. Zene is elég fontos lenne nekem, a mostani telómban elég jó hangchip van, amit úgy tudom, hogy az SGS II nem kapott meg, így közel sincs olyan jó minősége a zenének rajta.
Véleményed szerint az Xperia S hardvere elegendő a HD kijelzőhöz?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Nagyjából körvonalazódott tegnap óta a kép, így kb. két készülékre szűkült a "lista", tehát a kérdés: Xperia S, vagy Galaxy S2, és miért? Előre is köszi a segítséget!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok!
Most egyre aktuálisabb a mobilvásárlás, szóval feltenném kérdésemet.. Egy Galaxy S utódját keresném, nagyjából 60 000 forintos értékhatárral. Elsősorban használt készülékben gondolkozom. Olyan telefont keresnék, ami gyorsabb, mint az SGS. Minden héten 2x2 órát vonatozom, ez idő alatt szeretek zenét hallgatni, közbe böngészgetni, és közbe szoktak írni facebook-on is, ami az SGS-t már eléggé leterhelte szóval nem volna rossz, ha ezt bírná a következő teló. Akkumulátortól annyi elvárásom lenne, hogy átlag használattal 1 napnál azért többet bírjon ki. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani?Gondolkoztam SGS2-ben, Xperia P-ben, Motorola Razr-be, Atrix2-ben, HTC Sensation-ban esetleg ZTE Grand X IN, vagy Lumia 620 is szóba jöhetne.. vagy nyilván bármi más, amit ajánlotok. Szerintetek? Előre is köszi!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg egy Galaxy S készülékem van. Szeretnék egy gyorsabb, esetleg jobb üzemidővel rendelkező készüléket, nagyjából 20 000-el tudnám kipótolni az SGS árát. Elsősorban használt készülékben gondolkozom. Számításba jött nálam az Xperia P illetve a Galaxy S Advance. Szerintetek megéri ezekre rá fizetni, vagy esetleg ajánlotok még valami készüléket? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest