-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi77
csendes tag
Konkrétan a kameraszoftvert említik három perc alatt annyira meleg lett hogy le is állt, de biztos olvastad.
Azt megköszönöm ha megkérdezed! Lgt fogtam már sonyt még nem nekem mindkettő nagyamúgy a htc még kb egykezes de a filmek miatt nagyobbra váltanék, 6-os ájfont fogtam már na az aztán hű nem is telefon tab már az én ízlésemnek
-
Gabi77
csendes tag
válasz
Real_Necro #65647 üzenetére
Hm a teszt szerint a z3-om melegszik, és a kamerát sem nagyon fényezik, nem persze a véleményed érdekel nem gondolom hogy rá vagy lebeszélsz
-
Gabi77
csendes tag
válasz
Real_Necro #65642 üzenetére
Miért? Nekem htc után sem kell megint htc
-
Gabi77
csendes tag
válasz
Hajnii20 #65634 üzenetére
Hajni addig agyaltam míg maradok az lg g3-nál a repedés esztétikai probléma és cserélik is de úgymond ha gond van is ráérek elvinni mert addig max rajta a tok és nem látom, ha felmelegszik és kikapcsol az kellemetlen és addig használni sem lehet a telot a szervíz meg vagy csinál valamit vagy nem, és nem.utolsó sorban itt 150 euro különbség van az lg javára, huawei tesztet azért elolvastam de kihagyom tuti. Remélem neked is meglesz a jó döntés
-
Gabi77
csendes tag
válasz
Hajnii20 #65634 üzenetére
Nekem a htc melegedett nagyon cserélték is most van hogy "csak" 42 fok ha rossz napja van ezt inkább kerülném, pláne sony z3 árban, de hátha valaki azt írja á nem is melegszik csak picit
én maradnék a számomra ismertebb márkáknál huawei nem is jött képbe valahogy nem szimpi jó kekec vagyok tudom
-
Gabi77
csendes tag
Sziasztok, most váltanám le a htc one s telefonomat két év után, elolvastam a teszteket a forumokat is böngészem de elég jól elbizonytalanodtam. Amit nem szeretnék apple és samsung.
Lg g3, sony xperia z3 és htc m8 volt a három kiszemelt ebből a legszimpatikusabb az lg de úgy olvastam hajlamos repedni, a htc háza érzékeny a mostani is tiszta kopás pedig tokban van, a sony meg melegszik kész vagyok két évre választok megint, fontos hogy jó képeket csináljon, bírja ha néha koppan ( tok, fólia lesz rajta) netezek, film és játék is megy rajta. Viszont nincs időm garanciaszervízbe hordani, és 5,5 nél nagyobb nem jöhet szóba.
Ha esetleg segítenétek megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest