-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Tudnátok telefont ajánlani, az alábbiak szerint:
- jó kamera (fotó/video) gyerkőcöket rögzítnei
- droid
- lehet használt is
- samu, ájfone nem.
max 150EMost Xiaomi Note 10 pro van, borzalmas képek, ecosystem agyamra megy már...
-
GIJoe
addikt
válasz
Kiscsőke #158140 üzenetére
nem bántásképp, de ha részletre kell venni nyilván nem teheted meg, duplán fizeted vissza idővel, +vmi perverz lenyúlós díjcsomagba lehet triplán, feltételezem másra kell a pénz nem jobb egy Poco M3, tegnap húzta be egyet 109$ ért, használhatónak tűnik... de nem okoskodom többet itt, kellemes estét mindenkinek...
-
GIJoe
addikt
Egy szuper jó képet készítő telefont szeretettem volna, ami azért nem kutya.., de nem is 1 autó ára...
A Xiaomi K30 PRO Zoom-t néztem ki DxOMark szerint 10., + most jött kamera update hozzá
tehát jó képeket készít, kellemes videóval... Viszont lassan akar jönni a K40 sorozat, az ára kevéssé v. lassan kopik...
Most a https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-nord-n10-5g [link] , villant be kicsit, mivel a menő OmniVision OV64B szenzor van benne 1/2″0.7-micron, a másik " high-end mobile camera sensor, "48 Mpx Omnivision a Xiaomi Ultrában top number 1, itt meg a reviekben nincsenek elájulva a OnePlus-tól... valaki olvasott tud valamit? -
GIJoe
addikt
válasz
tha_answer #156783 üzenetére
Ez jó kérdés, meg jókat írnak a többek, esetleg 1 tipp, majd elmondják hogy miért nem jó...
Realmi C3, akku jó játékra is... Persze tepsi ez is sajnos... -
GIJoe
addikt
Sziasztok, telefont szeretnék venni, jelenleg Mi Note3am van, van e a kiszemeltnél jobb?
A keret: 400-500$ max. Mire leginkább: telefonálás (hívást rögzítse hangtalan mint most) fotó, és videó a családról gyerekekről a legjobb amit ki lehet hozni az árból... új készülék érdekelne...
Talán fontos opciók, amiből tudok engedni ha nincs:
extra nagy akku, 5G támogatás, NFC sose használtamKinézett készülék: Redmi K30 Pro Zoom Version.
Jelenleg a DxOMark szerint 129 pontot kapott a képekre és 101 a videókra, ez jónak tűnik így elsőre, nem tudom mennyire jelentkezhet ez a teljesítmény a hétköznapokban...
Ha van ennél jobb, olcsó ua tudással, szívesen fogadom... -
GIJoe
addikt
Sziasztok, úgy néz ki sikerült megszabadulnom a Redmi Note6 Pro, tól
nem szeretem, tepsi, butított kamera... 2 telefon közt őrlődöm, a kimovilal hasonlítgatom de szerintem nem korrekt a kamera pontozásuk, véleményetek kérném ki... 200$ a cél kb...Meizu 15
+ jó kijelző, nagyon jól kézre-fogható, elvileg jó kamera, b20
- gyenge akku, gyenge supportXiaomi Mi Note 3
+ , most jó ár, elvileg nagyon jó kamera DxOMark jól szerepel, nem tudom mennyire komolyan vehetők...
kisebb mint a note 6pro, NFC
- nincs b20amit szeretnék, jól kézre áll feleségem Meizu 15 liteját nagyon jó megfogni,
jó kamera legyen videózni, fényképezni a babáinkat, ha akad jobb telefon 200$ meghallgatom... -
GIJoe
addikt
válasz
monti0222w #137636 üzenetére
a mérettel lenne gond, mutattam neki egy Nubia M2 Lite-t kézből, kiakadt h mekkora tepsi
jó h van a kimolvillben méretösszemérő rész... -
GIJoe
addikt
Szép estét; ezen a szent napon adta be a kulcsot a feleségem telefonja Meizu M3S a Meizu 15 Liteot, néztem ki helyette (144$) van e valami jobb alternatíva, (akár itthon is) nem szeretnék rossz döntést hozni... bármit meghallgatok, B20 kell, jobb féle kamera, 4G ram min, meg tudja fogni 1 kézzel a 15 lite pár mm nagyobb mint az M3S "tepsi nem kell, de csajosabb, arany színű"...
Magamnak a sima 15t venném, de "...annyit szó sem lehet róla..." -
GIJoe
addikt
Üdv! Új kártyafüggetlen okostelcsit kellene néznem 19 éves hölgynek, Facebook, net, viber (30-40E Ft között) "Lehetőleg Sony, Samsung... "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest