- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelm8
csendes tag
hm... nagyon erősen 5S felé hajlok... minden hátránya ellenére.
Nyilván tudnék tökéletes telefont, úgy +100-t hozzádobva, de így ebből kell kihoznom a maximumot, és mindent egybevetve talán az i5S lesz a legjobb választás. -
angelm8
csendes tag
válasz
bepe79 #93950 üzenetére
Valaki, aki érti a problémámat...
Nem tudok egyszerre 50 tech kütyüt magammal vinni, és ok, hogy a telefon nem fényképező, de azért szeretném a maximumot kihozni belőle. Az meg mégsem járja, hogy mindig csak alvás közben fotózzam a srácomat
Nagyon nagyon iphone 5S felé hajlok... de azért még kutakodok tovább a témában -
angelm8
csendes tag
Sziasztok, gyakorikérdéseken már próbáltam érdeklődni, de azért itt csak hozzáértőbbek vannak.
Szóval a kérdésem:
Milyen használt mobiltelefont vegyek 70-80e Ft környékén?
IPhone 5S, vagy valamilyen andoriodos telefon - pl. lg g4, sony z3, samsung s4Nőies, csajos telefont szeretnék.
A legfontosabb, hogy jó fényképezője legyen. Ebből sincs igazából semmi extrára szükségem, csak hogy a fiamnak ne kelljen 1 percig pózolnia azért, hogy 1 vállalható fotóm legyen róla... Általában ki-be fut a látószögből.. Persze ettől függetlenül szeretném, ha félhomályban, illetve éjszakai fénynél is viszonylag jó képeket készítene.További szempontok: netezés - napi kb. 3 óra -, max 5" (itt lőttem ki az androidos telók jó részét), jó lenne, ha legalább 14 órát kibírna egy töltéssel...
Iphone 5S-t néztem, de még sosem volt iPhone-om, és ugye hozzá vagyok szokva az andriodhoz, fontos pl. a google drive (képek gyors lementése és szinkronizáció miatt), iGo..
Fontos lenne továbbá, hogy a wifi-t viszonylag nagy távolságból is érzékelje (ne kelljen a routertől 5m-re dolgozni...), és egy autós töltő ne kerüljön 20e ft-ba...
Amire én nem használom: játék, zene... viszont azért youtube-ról nyilván tudjak zenét hallgatni...
A jelenlegi telefonom egy Samsung Galaxy Core 2, ami anno nagyon jó volt, viszont most már 2,5 éves, és eléggé be van lassulva. Viszont én nem szoktam évente cserélni a telefonomat, tehát mindenképpen olyat szeretnék, ami legalább 2-3 évig megint telefon...
Nem tudom, hogy az igényeimnek egyáltalán megfelelne-e egy iPhone, mivel ugye még a kezemben sem volt soha, így semmi összehasonlítási alapom nincs a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest