- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
akkor arra nincs tippetek hogy felső közép kategória és , van hozzá extra méretű hátlapos aksi ? Én nem hiszek a szoftveres energia takarékosságban, de tudnék hinni egy 5000mah aksiban
-
jena2
tag
Sziasztok nekem olyen kérdésem lenne a nagyérdeműhöz hogy tudna e valaki olyan telefont ajánlani ami tudja a jelenlegi lenovo K910-es telefonom szintjét, erőben tudásban, kijelzőben, de sokkal nagyobb aku kapacitású, vagy rakható rá valami extra méretű aksi, mindegy hogyha bután is néz ki. nagyon sokat beszélek róla, meg netezek is néha navigálok, és ez a mostani a napot épphogy kibírja viszont nekem a napjaim sokszor hosszúak, 16 órát is melózom stb és azt már nem bírja ki.
Előre is köszi
-
jena2
tag
Sikerült leszűkítenem a lenovo k910-re csak ez tetszik a legjobban, igaz félek hogy nagyon nagy lesz, de ha igen majd eladom még újonnan.
Úgy hallottam tavaly óta nagyon bekeményítettek, nem egyszerű már a berendelése, vám áfa stb.
nemtudom de gondolom hogy kevés már ha a nemzeti postával rendelem.
Olvastam hogy a spanyol raktárnál most visszafizetik az áfát is meg a vámot is ha dhl-el van rendelve, de rávárok hogy legyen megerősítés, mert úgy már baráti lenne az árVan már valakinek tapsztalata a k910el???
-
jena2
tag
Sziasztok lenovo a830at váltanék le mert behalt a mikrofon és nemtudom javítják e valahol.
Már nem szükséges a dual sim, és az sem baj ha kinai, de azért valami ismertebb legyen, 4.7-5 coll,
hd vagy full hd kellene,
nagyon néztem a lenovo k900at, de az intel prociról nem írnak túl sok jót, a másik kiszemelt a HuaWei Ascend P6S, de itt sem írtak egyik tesztben túl sok jót, de kinzézetre nagyon tetszik.
Játszani nem szoktam, netezni sokat, meg sokat beszélek. Az A830nak nem volt erőssége a gps, de el voltam vele, csak végszükségben használtam. Megszoktam hogy atom stabil a 4 mag meg a sok ram, ebből nem is engedek. Olyan 300dodó-t szánnék rá, nagyon tetszik még a Z1,de horror ára miatt kihúztam, lestrapált vackot inkább nem vennék, akkor legyen gyengébb de új, előre köszönöm ha valaki tud tanácsot adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- XPEnology
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sorozatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest