- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
Üdv! Egy kis segítség kellene:
19 éves lánynak egyetemre kellene mobil T-nél Like 50 csomagban, új, max 40 ezer, de inkább kevesebb.
Lehet Win vagy Android.Használat: Net, telefonálás, esetleg fotózás, legyen tartós lehetőleg.
Fontos lenne, hogy egy A/4-es füzetlapot olvashatóan le lehessen fotózni vele (Valamelyik Ace ezt kiválóan teljesíti).
Amiket néztem:
Samsung Galaxy S Advance
Nokia Lumia 520
Huawei Ascend Y300
Sony Xperia JElőre is köszi.
-
Akcept
tag
válasz
fuximaxi #5186 üzenetére
Tegnap rendeltem egy Tipo-t a T. ádventi akciója keretében, ami elvileg tegnap lejárt. De ma is ugyanannyiba kerül. Végignéztem az előzőeket az első naptól kezdve, és van amelyik most olcsóbb, mint néhány nappal korábban az akció keretében. Azért ez gáz, még ha tudom is, hogy első a marketing.
domokosraul ezen Neked is érdemes elgondolkodni, ha nem sürgős
(hopp, elgépeltem egy szót)
-
Akcept
tag
Sziasztok!
Haldoklik a telefonom, így érik a váltás. Elsősorban telefonálás, kevés net, e-mail, semmi extra. Max 30 ezeret költenék rá.
Két készülék között vacillálok Sony Xperia Tipo vayg Huawei Ascend Y200, T-nél kártyás csomagban.
T-nél ma a neten 30e a Tipo, ráadásul a kisebb méret szimpatikusabb. Viszont a boltban tapizva a Tipo szoftvere nagyon idegen nekem. Megszokható? Melyiket válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest