Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz trebrona #182890 üzenetére
Köszi, papírforma alapján ez jó is lenne. Kicsit mondjuk tartok attól, amit zagloba is írt, hogy térerő problémák lehetnek, ugyanis sokat kirándul, túrázik.
Plusz még egy kis infó: van egy céges A22 is neki, és az egy kicsit nagy, ha lehet valamivel kisebbet szeretne. És ahogy néztem Moto G72 ugyanaz a méret.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok,
nagybátyámnak keresek telefont, nem kell high-end, de nem is akarok totál belépőt, alábbi paraméterekkel kellene:
- 60-80 000 Ft
- új vagy újracsomagolt, esetleg hibátlan, garis használt is szóba jöhet
- 6-8GB RAM
- 64-256GB tárhely
- dual sim
- 5000mAh körüli akksi
- NFC fizetés
- USB-C
- kijelzőben nem ragaszkodok 120Hz AMOLED-hez, de a minél jobb kültéri olvashatóság kellene
- közelségérzékelő működjön normálisan, most valamilyen Redmi van neki, utálja, valahogyan állandóan elnyomkodja a fülével, össze-vissza felhív mindenkitEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok,
a nagy kérdés, S23 Ultra vagy iPhone 14 Pro Max
Jelenleg S21 Ultrát használok, nagyjából elégedett vagyok vele, ennek utódját keresem a fenti merítésből. S23 Ultra egy logikus upgrade lenne, ahogy néztem van fejlődés kamerában, üzemidőben, plusz néha jól jöhet az S Pen (utoljára Note 10-ben használtam). A rendszerrel nincs gondom, kisebb Oneplus kitérővel többnyire mindig Samsungot használtam. iPhone-om még nem volt, nem tudom miben lenne jobb vagy rosszabb számomra, leginkább a kíváncsiság hajt, hogy kipróbáljam. Kismillió videót és tesztet átnéztem, jellemzően az jött le, hogy ha iOS a preferált rendszer, van alma ökoszisztéma, akkor 14 Pro Max a legjobb választás, viszont amennyiben ez nem fontos, S23 Ultra többet ad, valamivel jobb.
Sok telefonálás, email, céges outlook/teams, streaming szolgáltatások, netezés, baromi sok fotó és videó. Játszani nem szoktam, ez a része nem fontos.
Ha van itt olyan, aki iPhone-ról (akár 14, akár 13 sorozat) váltott S23U-ra, illetve fordítva, és megosztana néhány gondolatot ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnám
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék telefont venni, kb 60-100k körül (használt és új is lehet).
Amiből nem enged, az a vezeték nélküli töltés (Galaxy S8 és a Galaxy Watch mellett van egy vezeték nélküli dupla töltője).
Amiket én szeretnék: lehetőleg (AM)OLED kijelző, IP védelem, min 4/64GB, de inkább 6/128GB, jó kamera, min 4000mAh akksi.
Első körben új telefonra kérnék tippeket, nem vágom újonnan mik lehetnek jók árban, használtan találtam olyanokat, mint LG Velvet, Samsung S10+, Huawei Mate 20 Pro/P30 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz whited #140126 üzenetére
Meg, már csak a kijelző felbontása miatt is, de kamerában is jobb. Nekem nagyon bejött, ha van kérdés tudod hol találsz
-
rizso
addikt
válasz Viktor0610 #138268 üzenetére
& elfelejtette: köszi a tippeket. Nokia 7 Plus mennyire számít jó dealnek? Kollégámnak van egy patika megkímélt, még 1 év MM garancia, 60-ért adja. Elvileg jó akksiidő, használható kijelző, jó anyaghasználat, és NFC-s.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Sógoromnak keresünk telefont, egy Xiaomi A2/Lite kaliberű maximálisan elég lenne, de fontos, hogy legyen benne NFC mobil fizetéshez.
50-80k, új, 4/64GB, NFC, 3.5mm jack, "kompaktabb" méret, mindenképpen 6" alatt, ilyen S8 körüli méret tökéletes lenne.
-
rizso
addikt
Ha jó fotókat akar, majd viszi az S4 zoomot. A hétköznapok során meg csak elég egy-egy képre a note4.
-
rizso
addikt
Közben öcsém a note4-et szavazott, azt mondta kipróbál egy nagyobb kijelzőset
-
rizso
addikt
válasz Soybex #119592 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam első körben. Mondjuk kicsit félő a mérete, most S4 zoomot használ.
Ájvé: nem kevés a HD felbontás erre a képátlóra? Páromnak A5 2017 van, és az FHD pont jó arra a méretre. Mondjuk S4 zoom után lehet vesz észre nagy különbséget.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Öcsém akar venni telefont, paraméterek:
- 50-60k körül
- lehetőleg új, független, de ha használt garis best buy, az is érdekes lehet
- 5" körüli kijelző, minél jobb felbontás és minél szebb kép
- jó kamera
- ujjlenyomatolvasó
- korrekt hardver, ne a legalja ezer éves MTK fos legyen
- ha dual sim, az nagy előnyÖtlet?
Szerk: LTE
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Scholes9 #118458 üzenetére
Lehet várok, nem kapkodom el, több évre tervezek. Csak félő, hogy a V30 mondjuk 2 hónap múlva sem lesz olcsóbb br 250-nél, még az s8 lehet már 180-ért is lesz 2 év garral.
-
rizso
addikt
válasz Soybex #118432 üzenetére
& w333: már csak az a kérdés, hogy csapjak bele most, vagy várjak mondjuk black fridayig, hátha lesz valami jó akció, vagy addig lejjebb megy az ára. Ha addigra egy 20-30k-t lemegy, lehet megérné kivárni, úgysem SOS a NOte4 cseréje. Vagy hátha addig V30 is lesz már értelmes áron.
Amúgy ilyenek, mint pl Zenfone Zoom S vagy Sony XZ nagyon nem ajánlottak?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Soybex #118416 üzenetére
Na igen, az a gond, hogy lenne amiben egy masik telo elorelepes, es olyan dolgok is vannak, amikben meg visszalepes. Note4 kijelzoje szerintem meg ma is szuper, hardver mindenre eleg, kamerajanal vannak mar jobbak, de meg igy is hasznalhato, anyaghasznalat is jo, en spec szeretem a hatarozott eleit es azt, hogy a hatlap nem csuszus uveg/fem. Ceruza meg sajnos mindenkeppen lemondas lesz, ha nem note szériát veszek. Note7-re gondolkodas nelkul cserelnem, ha lehetne kapni.
S8-cal kapcsolatban vannak felelmeim:
- mennyire fog csuszni
- allandoan torolgetem majd a maszatok miatt
- akksiido vajon hozza-e legalabb a note 4 szintjet (MA teszt osszegzesnel elegge le lett huzva, lehet ebbol a szempontbol s7 edge jobb lenne)A masik, hogy pl ott az lg v30, eleg igeretesnek tunik, hatha hamarosan lehet kapni nalunk is, es bezuhan az ara emesztheto szintre (g6 is mar kb br 120ert elerheto).
-
rizso
addikt
válasz rizso #118232 üzenetére
Kozben agyaltam eleg sokat, es ugy dontottem, ha mar veszek telefont 2-3 evre, akkor lehet kicsit tobbet is raszanok. Erdemes elmenni S8 arszintig? Ott milyen alternativak lennenek meg? Vagy boven eleg lesz az S7edge/g6 szint is? Ha az eszemre hallgatnek, akkor nem valtanam meg le a Note4-et se, mert tokeletesen kiszolgal, csak hat na, lassan 3 eves lesz, kezdem "unni"...
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Egyre tobbet agyalok, hogy le kene cserelnem a Samsung Note4-et - bar gondom nincs vele, kb mindent tud, amire szuksegem van, csak hat a kisordog
Fobb parameterek, elvarasok:
- br 150e korul alljon meg, de lehet hasznalt is 100k kornyeken garival
- nem nagyon szeretnek ennel nagyobb telot, kisebb lehet
- minimum FHD kijelzo, ha nagyobb a felbontas az nem baj, AMOLED elony
- min 3-4GB memoria
- min 32GB hattertar, legyen bovitheto (ha nem bovitheto, akkor min 64GB)
- jo kamera - gyengebb fenyviszonyok kozott is tudjon ertekelheto fotot loni egy izgo-mozgo kisgyerekrol, FHD 60fps video nem art
- ertelmes hangszoro, gyakran doglok az agyban, es telorol nezek valami filmet
- jo akksiido: napi ket ora filmezes max fenyeron, 1-2 ora netezes, egesz nap aktiv mobilnet/wifi/bt/gps, fel-egy ora telefonalas mellett lazan huzzon ki egy napot
- ertesito led, ujjlenyomat olvaso
- csepp/vizallo elony
- cerka funckiot is nagyon szeretem, de Note sorozaton kivul nem hiszem, hogy lesz meg valamiben ilyen szintu cuccLegszivesebben Note8-at vennek, ha fele ennyibe kerulne, vagy Note FE-t, ha lehetne kapni es jo aron.
Amik meg szobajottek eddig: talan a ket legeselyesebb az LG G6 es az S7edge. De talan az alabbiakban is latok fantaziat: Honor 9, 8 PRO, Huawei Mate 9, HTC 10, U11 (bar ez talan meg mindig tul draga), Sony XZ.
Velemenyek, tovabbi alternativak? Az nem baj, ha olcsobb tipusokat is bedobtok, de azert feleljenek meg az igenyeknek, Note4 nagyon magasra tette a mercet minden teren
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerős venne telefont, az alábbiak közül választhat:
Samsung Galaxy A5, J3, A3
LG X Cam, Spirit 4GMelyiket miért érné meg, illetve van ezek között olyan, amit már most felejtsen el?
-
rizso
addikt
válasz Melack #93936 üzenetére
Köszi Külföldről nem akar rendelni a hölgyike, de a xiaomishop tökéletes lesz
-
rizso
addikt
válasz Melack #93925 üzenetére
Kosz a tippet Viszont ott csak ezeket latom.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ismerosom akar venni egy megbizhato powerbanket okostelohoz es tablethez, mindenkeppen hazai beszerzes lenne, garanciaval. Tudtok ajanlani 1-2 bevalt, megbizhato tipust?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Csaladtagnak kellene vennem egy alap okostelefont, fokent telefonalasra, skype-ra, fenykepezesre, meg neha navinak - meg zseblampnak, szoval vaku alap.
Mennyire felelne meg a celnak egy kis Lenovo 2010? Milyen a kijelzoje?
Korabban egy Galaxy Xcover 2 volt neki, es teljesen elegedett volt vele, szerette a strapabirobb kivitelt is.
Velemeny, vagy esetleg br 30e korul valami? Mehetunk meg feljebb is, de a vázolt felhasznalasra szerintem folosleges.
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Valamikor-valahol az egyik telefon topikjában olvastam az egyik fórumtársat, hogy Mediamarkt-ban dolgozik. Nem ismer magára valaki? Vagy esetleg tudjátok ki az az ott dolgozó PH-s?
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Ismerős akar venni használtan S2-t. Mondanátok pár alternatívát olyan 30-50eFt körül? Ja, és külföldi vásárlás nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítségét! Bár külsőre tetszik neki az L9 és az SV is, de elfogadta, hogy nem érik meg a One X és a 4X mellett. Jelenleg Desire-t használ és most szeretne kipróbálni mást is, így valószínűleg marad a 4X - ami jobban tetszik neki, mint a One X...
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Páromnak akarunk új telót, a szolgáltató adna is egyet ingyé. Nagyjából a következők közül kellene választani: - LG Optimus G, 4X, L9
- HTC One X 16GB, SVÉn az Optimus G-t akartam neki, de a drágámnak nem tetszik a "gagyi" ujjlenyomatmágnes hátlap Szóval a G-t igazából ki is húzhatjuk a listáról, úgysem akarja. A többiről kérnék pro és kontra véleményeket (a nyers paraméterekkel nagyjából tisztában vagyok, inkább a mindennapi dolgok érdekelnének, mint pl. melegedés, kijelző láthatósága, hangszórók hogyan szólnak, akksi hogyan bírja, stbstb), melyiknek milyen típushibái vannak, blablabla...
Nem egy kütyübuzi, nem a 4 magra és a HD kijelzőre gerjed, sokkal inkább a külső a megbízhatóság számít nála...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest