-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadelon
aktív tag
válasz
ToBeY #177979 üzenetére
Nem nagyon.Szerintem egy sima 12 is jobb vétel még akkor is ha jóval gyorsabban merül!
Ráadásul a 13 lite max 4k 30fps felvételre képes ami azért elég karcsú ,legalábbis a 60fps hez viszonyítva.Ez a 7gen 1 es proc nagyjábol egy sd 778g szintjén mozog ami nem túl acélos de nem is rossz, na de ennyiért áhh. -
Cs1csó
titán
válasz
ToBeY #167396 üzenetére
Nem tudom, de akkor úgy tedd fel a kérdésedet, hogy az összefoglaló alapján könnyebb legyen válaszolni, nem írtad, hogy csak szolgáltató által (gondolom hűségidős szerződés esetén olcsóbb telefoncsere stb.) forgalmazott telefon érdekel.
Ha szolgáltatótól kell akkor a honlapjukon elég egyszerű beállítani, hogy mekkora havidíj, mennyi hűségidő és milyen teljes/részleges ár mellett mi az ami még okés és ha ezt belőtted nem fog maradni csak 2-3 típus azok közül pedig már jóval könnyebb választani. Sőt akár már azt a 2-3 típust is linkelheted itt, hogy melyik ajánlottabb. -
padi68
senior tag
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ToBeY #154169 üzenetére
Nekem is volt G4 és eladtam még időben, amúgy jó telefon volt, de váltottam V10-re mikor az lett a ToP LG-nél. Azóta V szériát használom (V10, V20, V30+ és most V40 lesz)
Turbado küldte is a mailt, hogy GLS-nek átadták a csomagot és érkezése folyamatban hozzám + a tokok és üvegfólia is (meg Liquid folyadék amit ki akarok próbálni. Arról valakinek tapasztalata van? Jó cucc vagy a 9H üveg jobb? (tokkal együtt használva) -
nyisziati
veterán
válasz
ToBeY #154147 üzenetére
Nem, vannak S10pluszok ilyen áron.
-
nyisziati
veterán
-
-
lezuvius
őstag
Xiaomi Mi4c
Lg G Flex2
Oneplus X
Zuk Z1(#90008) greenjoker
75e-ig P70 a legszimpatiusabb, kicsit többért Xiaomi Mi4i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest