-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisGhost
csendes újonc
válasz
C_hris #164382 üzenetére
Én 08.18.-án vettem meg az Alzában a fekete színű ASUS Zenfone 7 Pro-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Egy 2016-os HTC 10-et váltott le. Nem sokkal szélesebb nála és nagy tenyerem és hosszú ujjaim vannak, így fogásra kb. mintha a HTC 10-et fognám. Minimum 5 évre vásárolva választottam. Már Android 11 van rajta, az 1. nap letöltöttem és telepítettem az összes elérhető frissítést hozzá. Nem szerettem volna Kínai telefont, nem kell meggyőzni, hogy milyen jók, elhiszem, de akkor sem szeretnék. Nekem ez és néhány Motorola volt versenyben.
-
válasz
C_hris #164382 üzenetére
Nemtudom, asust a support miatt nem mertem soha bevállalni. Van asus IT itthon, tabot 1 evig ha szoftverrel ellattak. Azota se . 3 eves routerre is 1x jott valami. A masikat nem ismerem. 200k korul olyat neznek aminek van megbizhato tamogatasa. ( bocs az ekezetek hianya miatt, most gyorsan irtam csak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest