- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
aktív tag
válasz
tnorbi #191391 üzenetére
Redmi Note 4-ről, szóval ahhoz nem lehet mérni, ég és föld természetesen minden tekintetben. De pl. a Redmi Note 13 Pro 5g lényegében ugyanez a hardwer, csak a Motorolában több a ram és nagyobb a tárhely. A kamerát amennyire tudtam összevetettem üzletben, nem rosszabb mint a Redmié. Egyébként a mobilarénás teszten kívül máshol elég jókat írnak a Moto kamerájáról és a valóságban is beigazolódott, hogy elég jó képeket lehet vele készíteni. Fényképezőgéppel fotózok 99%-ban, tehát ahhoz a szinthez mérem.
Frissítésekkel sincs eddig probléma, most november 1-i a legfrissebb. A szoftver pedig reccenéstelenül megy, semmi megakadás nincs. Én böngészni, csevegni, navigálni használom a telefont, ezekhez ez a hardwer bőven elég, az elmúlt egy hétben nem volt olyan alkalmazás, amikor eszembe jutott volna, hogy de jó lenne egy erősebb processzor. De biztos van, akinek fontos, hogy tesztekben hány pontot ér el a hardwer, annak viszont nem ebben az ársávban érdemes nézelődnie szerintem. -
Bzs77
tag
válasz
tnorbi #191373 üzenetére
Szia. Pedig ár-érték arányban még mindíg a jó öreg xiaomi a nyerő. Poco x6 pro . Ez nem fog belassulni a frissítêsektől évek múlva sem+gyors töltés+nagy aksi. Ha nekem most hirtelen le kéne cserélnem a telómat(amit nem szeretnék)akkor tuti ezt venném . Mikor megunom az aktuális telómat mindig hattérképet ,vagy tokot cserélek.
-
chelsi
csendes tag
válasz
tnorbi #191384 üzenetére
szia,
mi az amit nem szeretsz a xiaomi rendszerében? én is egy xiaomi redmi note 13 pro vásárlásán gondolkozom, legnagyobb aggályom, hogy az értesítések nem jönnek meg rajta (főként outlook, viber, gmail), ilyen jellegű problémád nem volt? (valamelyik fórumon olvastam ilyen értesítési jellegű problémákról a xiaomi rendszerével kapcsolatban)
köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest