- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
suspect #33375 üzenetére
szia,
hozzávetőlegesen azonos kategóriában nincs olyan, hogy jobb telefon, mindegyik típus jobb és rosszabb valamiben a többitől, leírod a felhasználási szempontjaidat és az elvárásaidat, azok alapján majd kaphatsz segítséget, hogy a három közül melyik lehet a legjobb választás.
-
pit stop
addikt
válasz
suspect #25620 üzenetére
Egyértelműen Z.
Nem csak Neked szól de: írjátok már oda mit vártok vagy szeretnétek tőle - ha nem is a teljes szempontrendszert...
Dinnye, körte, barack, málna vagy lime? Szerintetek?
De ha leírod hogy csipázod a virgin mojitot akkor el is lehet indulni...
Remélem érthető mit akartam kifejezni. -
hroberto
veterán
válasz
suspect #25498 üzenetére
A HTC 8X egy jó telefon! Pörgősségben biztosan nem marad el a droid mögött, sőt... Nekem a WP sokkal könnyebben és egyszerűbben kezelhető, mint a droid volt anno.
Amivel leginkább bajok vannak a WP-nél, azok a push értesítések rapszodikus működése. Mondjuk engem ez speciel nem érdekel.
Maga a WP gyors, nem fagy és egyszerű. -
pit stop
addikt
válasz
suspect #10966 üzenetére
Viszont régi rendszerek hibáiból ők tudtak tanulni - és nem kellett újra elkövetni őket. Egyik sem tökéletes - ahogy ez sem, de wp7.8-hoz képest volt hova továbblépni, és tovább is léptek. 8-as szerintem már használható rendszer
Kisebb frissítések jönnek, mostani hírek szerint év végére jön egy nagyobb csomag.
Személyes nagy fekete pont, hogy fm chip bennevan, de nem tudja használni - de ez sokaknak nem számít -
Wa2x_
veterán
válasz
suspect #10731 üzenetére
Nem, a WP még nem olyan kiforrott rendszer, mint az iOS, és sokkal korlátozottabb (még), de ez persze folyamatosan változik.
Lumia 900-at ne vegyél, mert nem kap frissítést a WP 7.8 után, ami öreg hiba, így értelmetlen megvenned sztem. Válasz inkább egy WP8-as telefont pl.: Lumia 520, 620, 720, 820, 920. -
Švejk
őstag
válasz
suspect #1355 üzenetére
Az i4 már öreg cucc. Szerintem az Arc S minden szempontból jobb már nála, és az iPhone egyik nagy előnye, a support különbség is olvadni látszik, hiszen a Sony nagyon szorgalmas volt a frissítésekkel, és szerintem még lesz is. A nagyobb kijelző megint egy jó pont, illetve egy sokkal jobban testreszabható OS-t futtat, ami az iOS-ra nem igaz.
Úgyhogy szerintem Arc S. -
agabe
addikt
válasz
suspect #1355 üzenetére
Ha feltesszuk, hogy alaposan ismered mindket rendszer elonyeit, es hatrqnyait, es ezek alapjan mindketto megfelelo neked, akkor keszulekben az eri meg jobban ami garis meg (gyari gari...gsm bolti semmit nem er)
(#1356) jooker82:
A kijelzovel egyetertek, de lehet olyan aki a tulszaturaltat kedveli inkabb (vagy azt szokta meg) , es ahhoz kepest fakonak tunik pedig nem az...egyedul a fekete szint marad el amoledhez kepest, igy nagyon kontrasztos kepeknel ra lehet fogni a "fakobbsagot".
Nincs tokeletes kijelzoben sem, de ips osszessegeben igencsak jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gyúrósok ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest