- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kungzi #160715 üzenetére
Gondoltam, jövök kicsit erősíteni a Xiaomi oldalát, de azt kell írjam, hogy a Samsung jobb a kettő közül.
A telók rendszere kinek bejön, kinek nem, abban szerintem jobb a Xiaomi (akkor mégis segítettem kicsit arra az oldalra billenteni a mérleget), de ezt tényleg neked kell tudnod.
-
válasz
kungzi #160372 üzenetére
Jól sikerült a Mi 11, a Samsunghoz képest a Xiaomi előre lépkedett néhány területen, kijelzőben, anyaghasználatban. Ugyanakkor tényleg sokan nem szeretik a MIUI-t, nem tudom, használtad-e már a rendszert.
Plusz a Samu előnye fenáll a támogatás terén, gyorsabban kapják a frissítéseket, és valószínűleg később is engedik el az S21+ kezét.Én szerettem pár bosszantó apróság ellenére használni a MIUI-t, szóval nyugodt szívvel venném a Mi 11-et, ha kellene egy ekkora lapát.
-
thomson7575
tag
válasz
kungzi #129908 üzenetére
Mind a 2 egy jó flagship telefon. Igazából a specifikációkon kívül hiába nézel meg 500 tesztet, mert mindenhol saját vélemény szerint borítékolják el a telefonokat az összegzésben.
Ilyenkor csakis a saját preferenciák szoktak dönteni, hogy milyen a fogása, hogy néz ki, meg hogy ki mennyire van elkötelezve egy-egy márka iránt.
Szóval ezt neked kell eldönteni, de az biztos, hogy akármelyiket veszed nem fogsz rosszul járni.
De ha magamból indulok ki én mindig előtérbe helyezem az új készülékeket a használtakkal szemben, főleg ha ugyan olyan kalibert képvisel. -
akaido
addikt
válasz
kungzi #129908 üzenetére
- "A OnePlus 6 a piac egyik legjobb ár/érték arányú készüléke, sőt: az egyik legfrankóbb ma kapható telefon, ártól függetlenül."
- "A Galaxy S9+ zseniális készülék, az elődmodellek minden kitűnő tulajdonságával, az Androidos térben új alapokra helyezett csúcsteljesítménnyel és valóban innovatív kamerával, amin azért még lehet finomítani. Nem kérdés, hogy a piac legjobb kijelzője..."Érdemes az itteni ph teszteket elolvasni, még ha nem is veszed 100%-nak a bennük lévő infókat.
Röviden: Ha az ár/érték fontos OnePlus, ha a minőség akkor a Samsung S9+ és mivel használtan lenne, legalább fél év gari legyen hozzá.
-
attiati
veterán
válasz
kungzi #106749 üzenetére
Én is azonnal vinném ezekkel a hiányosságokkal együtt is.
Egyedül a méretével nem tudtam mit kezdeni, kipróbáltam, és nem tudnám egy kézzel használni sehol, csak nagyon körülményesen és előbb utóbb leejteném. Igazából nem lehet kézben pozíciót váltani vele.De egy redmi 3 note pro sem kisebb, mert hiába keskenyebb, ha vastagabb, és az duplán számít jobb-bal oldal miatt. Az is nagy nekem.
-
Rotate
veterán
szerintem akkor dobd a Note 2 ötletet, nagy változást nem hiszem, hogy fogsz érezni, és gondolom nem a kijelzőméretet unod... ilyenkor érdemes márkát váltani...
bár mondjuk nem tudom, előbb utóbb azt is fogod unni
nem értem mit lehet egy telefonon unni, a használati élményt, annak megújulását nálam a használt appek határozzák meg, abból meg minden telefonon ugyanazokat használom
-
agabe
addikt
Erdemes...de nem szabad elso szeriabol venni. Hagyni kell beerkezni a tapasztalatokat, es azutan azt megvenni 1-2 honap mulva amikrol egyreszt jok a velemenyek, masreszt neked is tetszik, mert mas specifikaciok, meg kepek alapjan, es mas eloben.
Emlekszem neked S2-S3 kozott is eleg sok ingasod volt mi legyen epp (most mi van hasznalatban ?
), szoval perpill szinte barmit folosleges lenne ajanlani, meg tenyleg vard ki melyik jon be...parszor fog ez meg nalad valtozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest