- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson7575
tag
-
thomson7575
tag
válasz
Mobildeck #129461 üzenetére
A Jackes átalakító valóban könnyen megszokható, csak egy kis + odafigyelést igényel, hogy ne törjük meg a kábelt, habár ez csak fülesek esetén szokott probléma lenni mivel az áttalakító kábele jóval vastagabb.
(Turbado) Annak ellenére, hogy még soha nem vásároltam tőlük, egy elég megbízható online értékesítőnek néznek ki, és a visszajelzések is jók, sőt egyébként 1-2 nagyobb magyar, kifejezetten tech tartalommal foglalkozo youtubeos csatornának is szoktak biztosítani készülékeket tesztekre.
Szóval szerintem nyugodtan rendelhetsz tőlük -
thomson7575
tag
válasz
Mobildeck #129451 üzenetére
Szerintem ha mèg rádobnál egy kis pènzt, olyan 85 ezer korul mar be tudnal szerezni egy sima A2-t a lite helyett, ami hardverben ès kamerában is erősebb. Szemely szerint nekem a lite mint notchos verzio nagyon bejon, de aki notchos telot akar annak mindenkepp erdemes varnia a Nokia X-re.
A mate 10 lite nem biztos, hogy megeri azt a + kiadást a Smartal szemben, mivel mind a kettőben ugyan az a chipset van, ès csak a kamera meg az akksi jobb egy fikarcnyival a mate javara, utóbbi meg a nagyobb kijelző miatt igazából nem is annyira releváns
Èn úgy tudom, hogy az A2 global verzioja sajnos nem tamogatja a gyorstoltest, de ennek ellenere szerintem egy jo vetel lehet ! -
dokee78
félisten
válasz
Mobildeck #8930 üzenetére
Első kategória sorrrend:
1. Xperia U (de ha számít a bővíthetőség akkor ezt ne vedd,ugyanis csak 5,5GB tárhelyed lesz)
2. Xperia U
3. Huawei G300Második kategóriában nem nyilatkozom,de a Nokiát húzd ki mindenképp.
de a sorrend esetleg:
1. LG Optimus Net
2. Vodafone Smart 2
3. Huawei Ideos X3
------------------------------
4. Galaxy Mini
5. Nokia C34. és 5. csak akkor ha pisztolyal kényszerítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest