- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beenga2013
csendes tag
válasz
ablack #11062 üzenetére
Ezt a boltot nem adta be nekem múltkorában a kereső, nem is ismerem.
Tény, hogy olcsóbb, még +postával is,sonywebshopból nincs postaköltség 50 felett, viszont ott meg adnak hozzá smart headsetet ajándékba, csak az a kérdés, hogy kell-e nekem az
Wa2x_
Lg nem tetszik és az már nagyobb is mint ami írtam.
Advance- l sokáig szemeztem, de nem nagyon találtam használtan se 60 alatt vodafonost vagy független, csak gsm boltos garival.
One s meg S2 is 85 felett van újonnan, normális garival, ha már ennyit kiadok érte nem akarok használtat. -
Juszaka
csendes tag
Köszönöm szépen, ahogy én néztem a ZTE Blade III-t választanám. Ahogy nézem az egy kicsivel többet tud... Egyébként erről a készülékről tudna valaki egy tesztet belinkelni? Mert sajnos még sehol nem találtam róla, annyira friss. Esetleg az akkumulátoráról tudna nekem valami infót mondani? Üzem idő stb.
Előre is köszönöm! -
csapoadambp
tag
Na én pont emiatt maradok a droidnál. Ott nincs olyan hogy csak az újon megy de a régin nem. Ami appot most kiadnak az szinte biztos megy egy olcsóbb vagy régebbi telón is. Persze a játékok más téma. Kövezen meg aki akar de aki csak a játékok miatt vesz egy TELEFONT százezrekért az megérdemli hogy évente cserélgesse. Aki meg nem játszik annak meg tök fölösleges.
-
csapoadambp
tag
Ezzel azért tudnék vitatkozni. Amik nagyon memóriaigényes dolgok azok a játékok főleg. És azt se felejtsük el hogy az O3D és az O3D Max is 64bites ramokkal van szerelve míg más telefonok csak 32bitet tudnak. A ram mérete csak egy dolog de ott a sebeség és a sávszéleség kérdése is. Ez olyan mint amikor az olcsó VGA karikra rátesznek 2giga lassú ramot pedig 1giga gyors ram sokkal többet érne. Marketing és becsapás. Kb mint a haverom 1.3-as swiftje 215-ös gumikkal.
-
csapoadambp
tag
Én ezek közül az U-ra szavaznék mert amelett hogy erős a hardver és nagyon jó a minőség illetve az öszeszerelés a Sony most bizonyítani akar szóval odafigyel a támogatásra és a szoftverekre is. Nem tudom mi az oka de a Sola nem nyűgözött úgy le bár roszat sem tudok róla mondani. A Nexust meg szerintem túlsztárolják egy kicsit.
-
Szoszo94
őstag
Van benn valami...bár a fél gigával bőven elvoltam eddig, lehet az kevés lenne.
Gondolkozok még nem android rendszerű telefonokban is, csak jó legyen a kamerája (se satio lenne a legjobb, csak a rezisztív kijelző nem tetszik). Nokia N8 pedig leharcolt állapotban van csak ennyiért. Javaslat?Amúgy a Difáj és a szikszalag azért nem tetszik, mert kicsi a kijelző és a forma se jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest