- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phobeus
aktív tag
válasz
RedJohn #22057 üzenetére
1 év bolti gari, azért annyi amennyi... expansysnál meg itthon még telenornál tudod megszerezni gyári garisan máshol tudomásom szerint nem.
(#22059) Zso89: Tehát akkor mennyit szánsz rá mert 820 olyan 90 körül van akkor már xperia L helyett inkább 4X HD-t választanám vagy S2-t. de a 820as nem rossz telefon, persze ha megelégszel a wp8al
-
phobeus
aktív tag
válasz
RedJohn #22044 üzenetére
kizárolag maximus 100ezer forintig? hát nexus 4-nek csak a 8 GB-os verziója van annyiért (gyári garanciával, gsm boltba már van 16 GB os is annyiért), de amúgy jó választás csak nem tudod bővíteni a 8GB meg szerintem kevés. Akkor már inkább a nagyobb kiadást választanám kicsit többért, sőt éppen holnap fogom megrendelni
padfone 2-t meg nem találsz 100ezerért még gsm boltban sem szerintem...Azt hittem ugyanaz volt a kérdező
-
Wa2x_
veterán
válasz
RedJohn #22044 üzenetére
Parancsolj, még friss és meleg.
-
ablack
senior tag
válasz
RedJohn #1572 üzenetére
Az xperia T hardverileg erősebb a p-nél és a képernyője is nagyobb, bár már a p-nek is elég erős a hardvere, tehát ha elég a p képernyőmérete és nem szeretnél hd játékokat játszani akkor szerintem a p is elég lenne.
Egyébként az Xperia T-t már lehet kapni a t-mobile-nál, a bolti ár is szerintem a dominós környékén lesz. -
ablack
senior tag
válasz
RedJohn #1145 üzenetére
Xperia Sola vagy U, bár az U-val az a baj hogy 4 GB-nyi nem bővíthető tárhelye van, ami gyorsan be tud telni (pl. 2-3 HD játék is elfoglal ennyi helyet vagy pár kamerával készített HD videó).
Ha ebben az árkategóriában gondolkodsz, akkor esetleg még érdemes lehet megnézni a Samsung Galaxy Ace 2-t a 768MB RAM miatt. -
HuMarc
veterán
válasz
RedJohn #1145 üzenetére
Sola akkor, ha kell nagyobb (3,7"-os) és/vagy microSD kártyahely és/vagy Floating Touch. Egyéb esetben szerintem U. Az Xperia Ray tavalyi modell, és bár akkor még középkategóriásnak számított, mostanra úgy 40 000 Ft köré csúszott vissza a valós értéke. Persze annyiért Best Buy lenne....
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Napirajz könyv
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest