- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21668 üzenetére
csak pár példa:
Vettem egy Vernne Thor telefont 40.000-ért. 36.000-ért adtam el 1 naposan. gyárilag scrollozási gondok/lásd a telefon topikja
Szerencsém volt: kézhez kaptam, és másnap már nem volt készleten az eustocknál.
Vagyis a készlethiány miatt sikerült gyorsan eladnom.
Feltettem 36-ra, és jöttek szép számmal az alkudozók.
Az ajánlatok:
- 30.000
- 34.000
- 35.000
10%-ot buktam 1 nap alatt.
DE így utólag is megérte. Ha vissza akartam volna küldeni Szlovákiába értékbiztosítással (hogy ne tűnjön el kézen-közön a postán) a telefon, akkor az több mint 4.000 Ft...talán 6.000 lett volna.
Nyeltem egyet, és mosolyogva tovább adtam.Más: 33-ért vettem egy 7 hónapos használt LG G2 minit. Csili-vili, kiterjesztett +2év garanciával. A baj az 1GB RAM-mal volt. 5 hónap használat után, 1 évesen (de még volt rá ugye a 2 év kiterjesztett gari) eladtam 22.000-ért...úgy hogy ennyiért csak függő, gari nélküli telefonok voltak az aprón.
Más:
Most egy xiaomi mi4c-m van. Szintén eustock. 3 hetes. Szerinted mennyiért tudnám eladni? Csak a B20 miatt gondoltam rá, amúgy a telefon tökéletes.
45.000 volt a teló, 2800 volt a tok 1.000 volt a posta, összesen 49.000.
Ennek ellenére 39.000 fölött a kutyának nem kéne, még 1x írom: a 3 hetes telefon.Én annak a híve vagyok, hogy gyorsan eladjam a telefont. Olyan áron kínálom, amin a potenciális vásárló nem gondolkodik.
Lehet, hogy rosszul csinálom.
Még 1x : nem bántásnak szántam a soraim.
Amit előzőleg írtam nem közhely, hanem komolyan gondoltam: "Sok szerencsét kívánok az eladáshoz."
Lehet, hogy az általam korábban írt 50 irreális, 60-ért szerintem vinnék. -
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21666 üzenetére
"Szóval bocs, de hülyeséget írsz."
Az írás a elme terméke, az elme az agyé...az agy pedig azé a személyé aki birtokolja.
Ergó lehülyéztél....
Nézd, tudom, hogy így, billentyűzet mellől könnyű lehűlyézni ismeretlen embereket, de jobb lett volna, ha egy kis önkritikát gyakorolsz...Tanácsot kértél: kaptál.
Igen, olyat, ami nem tetszik neked.
Leírtam, hogy én mennyiért vennék meg egy használt telefont, és mennyiért adtam el azt a 7-et, amit az előző hsz-ben említettem.Sok szerencsét kívánok az eladáshoz.
üdv, s -
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21664 üzenetére
Nos.....
Nagyon sok telefonom volt az elmúlt 2 évben...ha jól számolom 8A te eseted:
64-ért lehet(ett) venni az edigitálnál akciósan honor 7-et, ami szinte ugyanolyan, mint a tied.
Ahogy megvettél egy telefont le is vonhatsz 10%-ot a vételárból, a kibontás után, mert használt.
A fennmaradt összeget elosztod 24-gyel (kb. ennyi az elamortizálási hónapok száma egy okostelefonnak).
Tehát 64.000-6400=57.600.
Ebből levonsz 3 havi amortizációt, a vége 50.400 lesz.
Az pefig, hogy annak idején te mennyiért vetted senkit nem fog érdekelni, mindenki a legjobb áron akar hozzájutni egy használt készülékhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest