- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy 5800át használok jelenleg és leszeretném cserélni, árban már találtam is megfelelőt. A kiválasztott egy használt iphone 3g. Szerintetek megéri váltani 5800-ról 3g-re? Wifi-t csak alkalmanként használnék vele. A legfontosabb a PDF kezelés lenne. Az 5800 ebből a szempontból nekem használhatatlan. Kicsi a képernyő átláthatatlan, sokat scrolloz. Nekem kínszenvedés vele.
Valamint vannak félelmeim a használt készülékkel szemben. Kb 2-3 évesek ezek a telók, jobb esetben találhatok 1éves körülit. Félek attól, hogy az aksi meghal, és ugye annyiból álla a csere h kipattintom és beteszem az újat. Ha még is csere lenne az árban mennyit kóstálna? Valamint olvastam egy cikket, hogy sok 3gnek meg tönkre a wifije. Annak a javítása mennyit emésztene föl? Valamint a kijelző. ez ha óvatosan, odafigyelve van rá akkor magától nem megy tönkre? Arra gondolok h ütést nélkül, olyan hogy egyszer csak beadja az unalmasat olyan előfordulhat? Tapasztalatokat véleményt várok.Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest