- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Moleman #42652 üzenetére
Én jobbnak tartom az LG-ket, mint a Samsungokat, a Prada 3.0 pedig még magasabb minőség, szebb design, és hardverben sem rossz, elég csak a dupla, zajszűrős mikrofonra, a 800 nites IPS kijelzőre gondolni, az alacsony fogyasztású, TI-OMAP, 4430, a kétcsatornás, 1 GB ram és a kétcsatornás wifi mellett.
-
premete
veterán
válasz
jooker82 #42593 üzenetére
Előtte az iphone volt a legnagyobb fényerejű, az olyan 500 nites, az is már jól látható volt napon, de ezek az amoledek szerintem a 300-at sem nagyon érik el. Mondjuk a pentile matrix sem a képminőség csúcsa.
800 nitnél már az sem tűnik fel, ha a nap direkt rásüt a navigációs programra a kijelzőn. -
premete
veterán
Ja, a másik pedig, hogy nem kötelező a rendszerben turkálni; a kétmagos, kétcsatornás, 1 GB rammal, 4-8-16 GB tárhellyel szerelteknél már nem olyan létszükséglet, mint az egymagos 600 Mhz-es, 150 MB tárhelyes, 256 MB ramosoknál volt. Legfeljebb lehet nyerni akkuidőt és olyanra formálni, amilyen az embernek tetszik.
-
premete
veterán
válasz
Zzenit #42414 üzenetére
Samsungot én sem szeretem, főleg, hogy az Omniámban elfüstölt az alaplap 2 óra navigáció után, és azt mondták, túláramot adtam neki, és fizessek a javításért 88000+ÁFÁ-t. Nokiám volt a 9000-estől 5 évig, sorban mindegyik kommunikátor, de nekem úgy tűnik, hogy elaludtak, és a versenytársak otthagyták őket, mint Szent Pál az oláhokat.
Főleg Motoroláim voltak a HTC összes ismertebb cucca mellett, a BA-tól a DHD-ig - ez volt az első, amelyik HTC-m szervizt látoot, de ebben 3 hónapon belül cseréltek közelség érzékelőt, alaplapot és antennafedelet, akkor tudtam meg, hogy hol van az E-Care. Azóta csak Sensation volt nálam pár napig, annak meg poros volt a kijelzője belülről, és random újraindult, romtól függetlenül. Van most 2, de volt vagy 5 Motorolám, abból csak a Defy látott szervizt, ahol a rossz szériás mikrofont gariban cserélte a szerviz másfél nap alatt.
A mérete elsőre ijesztően nagy, de meg lehet szokni, zsebben hordom, tok nélkül. Gyengébb a wifije, mint a többi okostelefonomnak volt, viszont sokkal elegánsabb.és a 4.3-as kijelző öregkori rövidlátásnál jól jön.
Telefonáláskor a hangminőség, köszönhetően a zajszűrős, dupla mikrofonnak, kiemelkedő. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Hege1234 #42228 üzenetére
Biztosan csak a logcatból derül ki, hogy milyen a kameramodul defy esetén:
If you have in logcat(app of ADB) after boot
D/LibCommonCamera( 1837): CameraCommon: Detected SOC device
- this is old camera module - this camera might be green or redIf D/LibCommonCamera( 1837): CameraCommon: Detected BAYER device
- this is new camera module - this camera might be green or red -
premete
veterán
válasz
molnarpeter #42157 üzenetére
Nem értem, miért akarnak ilyen sokan ACE-t venni.
Fonetikusan lenne mondjuk értelme. -
premete
veterán
válasz
kungzi #41988 üzenetére
Tehát ilyen lesz? Vagy még nem lehet tudni biztosat?
Nekem valahogy az ötmagos, Tegra3 tetszene. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Rotate #41903 üzenetére
Fejlesztéshez az sem utolsó, hogy van hozzá dokkoló, amibe usb-s billentyűzet és egér csatlakoztatható, plusz 720p-s jelet ad ki hdmi-n tv-re, vagy monitorra, illetve a gsm-mel párhuzamosan linuxot is tud futtatni (ekkor 512-512 MB ram jut magonként/op. rendszerenként).
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Daveboy #41891 üzenetére
Az hangzik érdekesen, hogy összehordasz minden baromságot, és utána még grimaszolsz, ha valaki számodra új információval megpróbálja eloszlatni a sötétséget.
Ráadásul ez nem titkos információ, benne van az user manualban.
HTC One V not responding?
If HTC One V does not respond when you touch the screen or press the
buttons, you can still restart it.
Press and hold the POWER button for at least 10 seconds, and then release it.
HTC One V then restarts. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #41826 üzenetére
Jó, lányoknak kisebb a kezük, de nem a kijelzőt fogod át, hanem a telefont.
-
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #41821 üzenetére
Most akkor döntsd el, hogy a képernyőátlót, vagy a telefont akarod magaddal vinni,
Az iphone 4 a 3.5"-os, egérmozi kijelzőjével és gyászkerettel akkora, mint egy normális, 4"-os kijelzővel ellátott normál telefon. -
premete
veterán
A spica max. ennyit ér. Androidos készülékek közül nem sokat előz le.
-
premete
veterán
válasz
jegenye77 #41705 üzenetére
Vegyél ZTE Blade-et, ár/értékben még mindig nagyon jó; ha az sgs és a blade között lehetne csak választani, én a Blade-et venném, újat kapsz 25 ezerért.
@szezso15: azért, mert volt nekem, és úgy megutáltam, hogy 20 ezerrel olcsóbban eladtam pár nap után (pedig olcsón is vettem). Érintőképernyőn lapozni nem tudtam, a Hungária krt.-n a belső sávban hol balra, hol jobbra mutatott a térképen a gps, stb... -
premete
veterán
Szerintem inkább a Defy, sokkal masszívabb és jobb az anyaghasználata, valamint víz és porálló. A Black előnye a nagyobb méretű és fényerejű kijelző.
- CPU, GPU, RAM ugyanaz
- LED mindkettőben van
- Mindkettő gorilla glass
- Egyiknek sem modern a hardvere, de azért a Desirénél mindkettő jobb, a ZTE Skate árban szinte majdnem ott van, egyebekben sehol; akkor már inkább a ZTE Blade, az se top prémium, de legalább tényleg olcsó, kb. fele árban, mint a többi, és azért még egy használható készülék. -
premete
veterán
válasz
Rotate #41279 üzenetére
Pedig az Atrix 4G 70-ért nagyon ott van a szeren, volt szerencsém egyszerre tesztelni az sgs2, note, sensation mellett. A Defyok se rosszak, de azért a dupla ram és cpu után nehéz rájuk visszaállni. Az igaz, hogy magyar nyelv nincs hivatalosan az Atrixra, és az at&t-s romok sem mennek rajta alapból az európaiakon, de erre is van megoldás.
-
premete
veterán
válasz
Rotate #41170 üzenetére
Ezt alkudni se kell.
-
premete
veterán
válasz
molnarpeter #40982 üzenetére
Az teljesen mindegy, az iphone 1x600 Mhz-en is gyorsabb és 3 MP-en is jobb képeket és fullHD videókat csinál, ez köztudomású.
-
premete
veterán
válasz
angelside77 #40965 üzenetére
ZTE Blade
-
premete
veterán
válasz
Rotate #40963 üzenetére
Találkoztam már egy-két elvakult almásal (akik miat a normálisak szégyelik is magukat), de ehhez foghatóval még nem; szerintem ijen nincs is, csak provokátor lehet, aki erre a célra regisztrált egy nicket. Igaz, hogy mióta bezárták a sárga házat, sok örült sétál szabadon, de azért ez már a dislexia és retardáltság iskolapéldálya lehetne. Ezért inkáb azt mondanám, hogy provokátor, aki a mondanivalólyát meg schmitify-ozza, - ahogy most én is - és utána másollya be ide .
-
premete
veterán
A DHD nem egy nagy szám, eljárt felette már az idő, újkorában, amikor vettem, 2010 októberében, akkor még érdekes volt, de hardveresen akkor kezdődött a HTC hanyatlása, cseréltek abban mindent, alaplapot, közelségérzékelő szenzort, nyikorgó akkufedelet: előtte 5 évig HTC telefonjaim voltak, de a Desire esetén tudtam meg, hogy hol van az E-Care.
Nem véletlenül van a HTC zuhanórepülésben: az árakat felverték, a minőség a béka feneke alatt (elég csak a Sensation kijelző porosodására gondolni).
35%-kal csökkent a HTC árbevétele, a nyeresége 70%-kal az 1 évvel korábbihoz képest.
(Forrás: Digitimes)
Arc-ot nem ismerem, de xperiákban nem bízok, mióta kétfélével is befürödtem.
ICS-hez szerintem kell a 2 mag és 1024 MB ram. -
premete
veterán
válasz
shadowofthe #40880 üzenetére
Amit írtál, ahhoz legalább 4"-os, 2 magos, 1GB rammal ellátott kellene, az elég ritka ebben az árfekvésben. A Defy+ csak 3.7", és itt a 0,3" is óriási különbség (tapasztalat, mindkettőből volt több is). Akadásmentességhez a 2x1024 Mhz és a 1024 MB ram szükségeltetik, nem beszélve a 2 évről.....xperia sem 2 magos, ráadásul a háza repedezik.
-
premete
veterán
válasz
shadowofthe #40874 üzenetére
Vodafontól származó Motorola Atrixhoz 70 körül hozzá lehet jutni, szerintem az megfelelne az elvárásaidnak.
-
premete
veterán
válasz
Turbomann #40861 üzenetére
Szerintem mindenki használjon olyan készüléket és operációs rendszert, amilyen megfelel az elvárásainak és lehetőségeinek; Zsolt_72 esetében ez az android, Nálad az Iphone.
Ha jól tudom, van is egy olyan ENSZ határozat, amit Magyarország is ratifikált, hogy mindenkinek a saját szintjén megfelelő információs eszközt kell biztosítani. -
premete
veterán
válasz
tundramaci #40607 üzenetére
Az enyém nagyon szépen futott CM7-tel, ICS-sel kicsit már döcögösebb lett és nagyon hamar elfogyott a ram.
-
premete
veterán
válasz
tundramaci #40605 üzenetére
Eddig előny volt, az ICS-t elsőre megkapta, de azért a hardveres lehetőségek végesek, már az ICS-hez is kevés az 512 MB ram és az egymagos, egygigás proci.
-
premete
veterán
válasz
tundramaci #40600 üzenetére
Dobálásban és vízben sem bír ki mindent a Defy/Defy+, ráadásul az utóbbi legfrissebb idei romját rootolni sem lehet, ami miatt legszívesebben földhöz vágnám; 4x fut a processzek között a Maps, amit sosem indítottam el; root nélkül ki sem lehet lőni, és fogyasztásban bronzérmes 12%-kal az alaprendszer után, leelőzve a wifit, ami folyamatosan be van kapcsolva, a displayt és a hanghívásokat.
-
premete
veterán
válasz
Fehércápa #40256 üzenetére
Nem tudom, 12 ZTE Blade-et, gyári, alig módosított rommal kiadtam 12 kollégának, 3 azt mondta 1 hónap után hogy akad; ezeket begyűjtöttem, letakarítottam róluk minden felesleges, általuk rápakolt cuccot, beleértve a Csillagszületik videókat, és kivettem a rendszerből az android marketet is. Érdekes, azóta nincs reklamáció.
-
premete
veterán
válasz
Fehércápa #40251 üzenetére
Youtube videókon minden lehetséges.
Azt írod, szeretsz fényképezni és 60-ból: akkor vegyél egy fényképezőgépet és egy olcsó telefont; a zete bléjd sem akad, ha az ember odafigyel rá, de a kétmagos, 1024 MB rammal is akadhat éppen. Mondjuk, nekem a htc dream akadozott kissé, azóta egyik sem.
Szerintem az összes hiba háromnegyed része user error, minden számítástechnikai eszközön (az okostelefonok is azok). -
-
premete
veterán
válasz
planbmokus #40122 üzenetére
Motorola Defy Plus, van a T-Mobile-nál részletre, és talán egy kímélő mosást kibír, akkuja nagyobb az átlagnál.
-
premete
veterán
válasz
castor84 #40098 üzenetére
2 évre előre nem nagyon lehet tervezni, de úgy néz ki, legalább 4 magos, 5 collos, kétszerakkora akkuval lesznek, mint a maiak. Nem rossz a Black, de már most sem a naprakészek között van, és a szoftverfrissítés terén nem valami jó az LG.
@ Nem tudom, miből gondolod, hogy a Black hardvere jobb, mint a Defyé, ugyanaz a cpu és ugyanannyi a ram, szoftverben is a Moto gyárija jobb, mint az LG-é. -
premete
veterán
válasz
Rotate #39998 üzenetére
Már abban az esetben, ha az akku legalább 1250 mAh-s; ha kevesebb, akkor a töltő sem tölthet 1 amperrel, maximum az akku 80%-ával. A másik, amire oda kell figyelni, hogy a noname töltőket nem mindegyik telefon szereti, előfordul, hogy ilyeneknél - bár töltenek - de töltés közben a készülék érintőképernyője használhatatlan.
-
premete
veterán
Nemhogy wifi, még 3g sincs mindenhol, például tőlem a legközelebbi ingyenes wifi 5 km, a fizetős 3. Azt is elárulhatnád, melyik az a 3 ezer forintos korlátlan mobilnet (nem olyanra gondolok, ami lekorlátoz 4 KB/s-ra x MB forgalom után). Az sem vigasztal, amit előzőleg írtál, hogy jó, nincs egy csomó figura a wp7-ben, de az iosban sincs.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Egyik nap még ott volt, kerek 70-ért, most én sem látom.
sgs2 talán 90-ért odaadja -
premete
veterán
Motorola Atrix-ot használtat, jó állapotúban, garanciával 70 körül kapsz, ha at&t-s, akkor rom is friss illetve nyáron ics is lesz rá; 2 mag, 1 giga ram, 16 GB belső tárhely, webtop, kellemes dolgok benne, jó az akkuideje is, egyetlen hátránya a kijelző, napon rosszul látszódik.
Illetve vodafonnál van valami atrix jó áron. -
premete
veterán
válasz
tvamos #39819 üzenetére
A normális ember ismeri a saját telefonját, esetlegesen a hibáival is együtt tud élni, és emiatt ajánlja, az szerintem inkább érthető, mint az, ha valaki olyan telefont ajánl, amit csak más kezében látott, esetleg olvasott róla valami marketingszagú "tesztet", ami után rózsaszínű szemüvegen keresztül látja, ideírja, hogy mindegy, hogy 1, vagy 2 mag, 512 MB, vagy 1024 MB RAM, stb....
-
premete
veterán
válasz
Rotate #39790 üzenetére
Sajnos a HTC minősége a Desire HD-vel kezdődően nagyot esett, a Sensation kijelző porosodása és instabilitása még ezek között is a rosszabbak közé tartozik. A Blue Angeltől mindegyik HTC volt nálam hosszabb-rövidebb ideig, a Desire HD-nél tudtam meg, hogy hol van az E-Care.
-
premete
veterán
válasz
zoreg86 #39515 üzenetére
Az x10-esre nem emlékszem, mert azt másnap visszavittem a boltba és elcseréltem egy desire-re; volt a listából mindegyik, a kijelzőben a leggyengébb a desire amoled, majd desire slcd, desire hd slcd, nexus s sclcd a sorrend nálam (ez utóbbinak még előnye a kosztaszító bevonata).
-
premete
veterán
válasz
tvamos #39488 üzenetére
A Sensation sem különb, annak pedig a kijelzője porosodik, valamint belassul és újraindulgat, pedig több gyári és főzött rommal is próbáltam.
Jó, bevihettem volna az e-care-be és kicserélik a kijelzőt gariban....
Iphone kijelzője nekem kicsi, egyébként sem vagyok egy alma-fan, mekibe sem járok.... -
premete
veterán
válasz
Chalez #39354 üzenetére
A Motorolákban két mikrofon van, telefonáláskor vonaton például, amíg beszélsz, kiszűri a háttérzajt. A samsungról azért nem írtam, mert még nem volt az a típus nálam, illetve szubjektív lett volna, mivel nem kedvelem őket mióta gariban 108 ezer forintra le akartak venni alaplapcsere miatt. Bár múltkor egyet itthagytak nálam egy napra, tegra2-es volt, galaxy valami, egész jó volt anyaghasználatra és működésre is. Egy Note és egy sgs2 is ittmaradt, azok nem tettek rám mély benyomást.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Melack #39166 üzenetére
Hogy az akkuja mennyit bír? Ez teljesen használatfüggő, 5-6 órától 5-6 napig lehet lehet bármennyi, ez mindegyik neten lógó okostelefonra igaz; ha ad némi támpontot, az Atrixaink elmennek 2 napot bőven, kevés telefonálással, de ugyanúgy állandó szinkron mellett 4 nap is előfordul (hétvégeken). Azt figyelembe kell venni, hogy a bekapcsolt kijelző ötmillió pixellel eszi rendesen az akkut, és fél nap alatt is le lehet meríteni simán.
-
premete
veterán
válasz
Melack #39163 üzenetére
Kérdés, hogy mire akarod használni; én is 50 felett vagyok, és a 4"-osokat még jól látom; a haver 60 fölötti, a 4"-os még neki is elmegy, a 3.7-es már határeset. Mindkettőnknek Atrix van, ennél nagyobbat nem szeretnénk, kisebbet pedig nem látjuk rendesen. Ár/érték arányban, hangminőségben (dupla mikrofon) jobban nem találtunk.
Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest