- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Miben jobb egy nordVPN, mint a Kaspersky beépítetje átlagfelhasználónak, aki eddig nem is használt ilyeneket?
-
gyenesmartin
őstag
Kaspersky plus-al szerintetek nem lőnék mellé, ha előfizetek rá?
Ja a google visszautalta a 20 000-ret amit lenyúltak. -
gyenesmartin
őstag
Kipróbáltam már mi történik, ha a google fiókból kitörlöm a gépemet.
Jelszóval belépek ugyanúgy, telefon kéri, hogy hitelesítsem, de addig is nyugodtan tudok bármit is csinálni a fiókban.
Időközben feltettem a Kaspersky-t free trialra. Ha bejön, lehet veszek eredetit is. -
gyenesmartin
őstag
Ezt hogy kivitelezik?
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Atish19 #74675 üzenetére
Bitdefender free nem talált semmit.
classic B: passz. De durva, hogy nem kértek megerősítést a telefonomról. Olyan, mintha a helyi hálózatot törték volna fel és az eszköz adatokat szimulálták volna. Így azt tudták elérni, higy ne tűnjön fel az új eszköz.
Legalábbis a nálam hozzább értőbbek ezt mondták. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset nálam, miszerint feltörték a google fiókomat és le is emeltek róla pénzt. Vissza tudtam szerezni, de durva, hogy nem működött a kétlépcsős hitelesítés egyáltalán, csak azt vettem észre, hogy megy lefele a számlámról a pénz. Az meg még durvább, hogy a banknál is mindent alá kellett írnom face id-val, most meg nem. Ezzel megy most a harc a kh meg a google-val nálam. Aztán 2 nappal rá jött a facebook is. Azt is sikerült feltörnie és megváltoztatnia a jelszavamat meg az emailt.
Majd ma reggel megpróbálták az icloud-ot is, de az már szerencsére kérdezte, hogy engedem-e.
Mindenhol be van kapcsolva a kétlépcsős, telefonomnak mindig nálam is kellett lennie, de úgy érzem csak engemet hátráltatott e belépésben, a heckereket hidegen hagyta.
Ma pedig jött egy email, hogy gyanús belépéseket észlelt a számítógépemről. Így azóta ott ki is vagyok lépve
Mindenhol erős 16-24 karakteres random jelszavakat használtam, de úgy tűnik ez sem jelent semmit.Tudtok ajánlani valami vírusírtót, tűzfalat? Van most valamilyen kedvezmény valamelyikre?
Win 11-et használok. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Van most valami promóciós vírusírtó?
Lejárt a Bitdefender, gondoltam kéne keresni egyet. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Kéne egy ingyenesen használható vírusírtó program. Jelenleg Avast-ot használok, de ez nagyon megeszi a gépem. Csak netezni meg játszani szoktam, illetve letölteni sorozatokat, tehát nem kell nagyon erős program.
Ajánlották a bitdefender free editiont. Ez jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest