- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
Zοltta #74236 üzenetére
Sztem maradj, hosszabbítsd meg, tökéletes minden téren, én is ezt használom a fő gépen, maximális elégedettséggel.
Ey fél mondat még engedtessék meg ebben a témában. Sok vírusírtó tele van olyan felesleges dolgokkal, amit gyakorlatilag ember nem használ. Árukapcsolás. Ezeket ugye régebben külön programban oldották meg, mostanában minden sz*rt beleintegrálnak, mert azt hisziik, hogy ez olyan jó, Nem, nem jó. F-secure ritka program, mert nincs teletömve fölös dolgokkal. Ez ma már ritka.
-
Xelo
addikt
válasz
Zοltta #72553 üzenetére
őszintén bármelyiket. ezekből ingyenes verziója a kasperskynek van, és angolul érthető el. védelemben kaspersky, konfigurálhatóságban és memóriahasználatban az eset, általános gépterhelésben és egyszerűségben meg az f-secure az első. eset drága, kaspersky és f-secure beszerezhető olcsón.
-
Cs1csó
titán
válasz
Zοltta #72468 üzenetére
A Kaspersky a "nagyon jó" kategória, csak sokszor bugos vagy érdekes anomáliákat okoz pl. lassíthatja a netet - volt már rá példa - vagy valaki panaszkodott, hogy a steam-et bezavarta.
Avast = AVG pénzt nem feltétlen adnék érte, de ingyenes alternatívának jó Defender helyett (a Defender még mindig lassítja a fájlelérést pl. egy mappát megnyitsz és gondolkodik vagy a karanténozás és a visszaállítás még mindig problémás.
Az F-Secure letisztult és ár-érték arányban jó. Az ESET pl. kimondottan drága, jó a marketingje és népszerű lett az újságos kódok miatt is de drága.
A legfontosabb, hogy ismert termék legyen - itt Magyarországon legyen vele tapasztalat - legyenek eredmények mögötte. A másik, hogy a védelem többrétegű legyen naprakész a rendszer a programok, legyen mentés offline-online a pótolhatatlan adataidról, legyenek összetettebb jelszavaid, kritikus belépésekhez legyen kétfaktoros azonosítás bár ez sokszor már adott, akár kötelezően is.
-
törölt tag
válasz
Zοltta #72465 üzenetére
Hát, nem tudom van-e olyan, hogy legjobb vírusirtó, sztem a többség manapság már ugyanazokat a funkciókat nyújtja, csak más a skin, ha egyáltalán különböznek, mert nagyon sokáig mind ugyanúgy nézett ki.
Régebben használtam Webroot-ot, szinte alig kellett beállítani valamit rajta.
Utána használtam Nortont, az is jó volt, könnyen kezelhető.
Most Bitdefender van nálam fél éve már, ez is nagyon jó.
Amikor nem tudok dönteni melyiket vegyem meg, akkor elolvasok sok tesztet meg véleményt meg megnézek sok órányi YouTube videót aztán döntök valahogy.
De majd jönnek mások részletesebb véleményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest