- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunited88 #77440 üzenetére
Emailcím domainezésbe még nem kezdtem bele, hogy tudjak választ adni! (Mondjuk email-t hogy lehet helyileg spamelni....
) [ez a témához közelebb áll, mint a vírusírtós topik] Esetleg "mail address prevent spam"-es youtube keresés hátha kidob valami értelmeset egy aktuális réteg indiai
Amit ajánlani tudnék hogy valahogy legyen tiltva alapból a képek betöltése. Megesett, hogy feliratkoztam euronics hírlevélre, és mivel a webmail-t olyan szolgáltatón néztem, és fent volt a ublock, a "megnézte, mert betöltötte a képet" tracking módszer nem működtt, így leíratkoztattak a hírlevélről, mondván nem nézem. Ha a spam-et is meg meg nézitek, lehet, hogy megy a feedback vissza.Egyébként meg ha kint van, kint van, majd csillapodnak.. talán...
-
válasz
hunited88 #77437 üzenetére
2 gépre folyamatosan jönnek a spamek..
Ezt hogyan kéne értelmezni?
(A két gépen külön-külön beálltott emailcímekre jönnek spam-ek, a két gépen jön a win-értesítés chrome-ból, és a két gépen magán jelenik meg a "spam" (böngésző, vagy levelező program megnyitása, futása nélkül) TELJESEN mást jelent, és másféle kritikusságú!
Ki mi a szolgáltató, minek a szolgáltatója?Első esetben az emailcím az ami kikerülhetett, szóval vagy mindenki elkezdi kerülgetni azokat, vagy emailcím váltás, vagy valami szakibb szűrés.
Második esetben csak a chrome-ban lett bekapcsolva valami weblapértesítés (sosem használtam így nem tudom hol is van pontosan).
Harmadik esetben emisoft emergency kit amit egy olyan gépen hozol létre, ami nem volt azon a hálózaton, és úgy futtatod, le, hogy az összes gép le van választva arról a hálózatról, arról a hálózatról!
A fenti, mint starter pack... többiek majd talán csatolnak hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest