- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
beach head #64907 üzenetére
Én most vettem Kaspersky licencet 2 gépre, 1 évre. Nincs verzió kikötés, ahogy más vírusirtóknál sem. Gépterhelést semmit nem érzem, egy Core i3-ról van szó. Egy laptopon fut a másik, ami gyengébb, de ott sincs terhelés, a netezés is teljesen rendben van. Ping és letöltés is. Ezen a két gépen legalábbis...
-
Cs1csó
titán
válasz
beach head #64907 üzenetére
Ezért van a próbaverzió adott hardver-szoftver és user környezet sokat számít.
-
junior11
veterán
válasz
beach head #64904 üzenetére
Szia, szerintem mindkét AV jó választás, én a Kasperskyt választanám, próbáld ki őket, ott a 30 napos trial, aztán meglátod.
-
válasz
beach head #64904 üzenetére
Kaspersky egyértelműen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
beach head #55738 üzenetére
De megerolteto
(#55733) Daniel84
SSL szures szigorura van allitva. Beallitasokban lehet szabalyozni. -
válasz
beach head #55738 üzenetére
Ingyenes között nemigen van olyan,ami minden összetevőt tartalmazzon.Mindig a fizetős verziók a legjobbak.
-
válasz
beach head #55731 üzenetére
Előző hsz. újságos kóddal.
-
.HUman
tag
válasz
beach head #17986 üzenetére
Ezek a tesztek kb. fabatkát sem érnek. Vagyis igen: a már ismert kártevőkkel való elbánás során tanúsított viselkedésük alapján felállítható egy sorrend, ami -mint a linkeken látható- azt mutatja: felesleges pénzt költeni AV-kre. Ha valaki igazán akarja, úgy is hülyére veszi akármelyik AV-t:[link]
-
válasz
Inkább nem írok semmit.
-
válasz
Szerintem ezt a chip-es linket gyorsan távolíttasd el egy moderátorral. A többi oldalt természetesen ismeri a topic apraja-nagyja, úgyhogy nem értem, mi volt a hozzászólásod valódi értelme...
Plag: Szevasz!
Mostanság nézegettem róla videókat a tyúbon, meggyőző az új cucc, már csak azt kellene kideríteni, hogy az IS-ben az Outpost fala van-e...
Az ismeretlen (adatbázisban nem lévő) kártevőket is nagyon szépen detektálja!
-
válasz
beach head #17959 üzenetére
Én mindkettőt egyformán nagyra értékelem. Simán megvannak egymás mellett, főleg, hogy Emsi-ből az EEK-t szoktam használni, amit nem kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest