- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
#27441408 #1378 üzenetére
Opera alatt is működik. tehát blokkolja a káros oldalakat, csak az oldal/találat értékelés hiányzik.
Ha olyan programot keresel, ami hasonló a AVG Scannerhez, és teljesen kompatibilis az Operával és az összes böngészővel, akkor a Bitdefender Traffic Light (beta) ajánlom. Hátránya, hogy jelentősen hatással van még a böngészés teljesítményre.
blattida:
Ahogy írtam, minden a legszigorúbb beállításokon van. Kivan kapcsolva a automatikus szabály alkotás, fehér lista, stb. Egyszerűen nem működik. Még a (saját) teszt programjaira sem jelez...
Goodspeed:
Iobit egy viszonylag megbízható cég. Két programot is vásároltam már tőlük. Nem biztonsági probléma van az IObittel, hanem a Malwarebytes incidens óta, [link] a közösség következetesen lepontozza.
-
Stomil
csendes tag
válasz
#27441408 #414 üzenetére
Szia!
Ez amit belinkeltem ez a free verziója, így nincs valós védelme de van fizetős is belőle. Klikk.
Viszont van még ami ingyenes és amit érdemes időnként lefuttatni mert elég hatékony. Már rengetegszer hivatkoztak rá itt és be is linkelték. Ez pedig a Malwarebytes' Anti-Malware Free. -
Stomil
csendes tag
válasz
#27441408 #412 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy nem is virusok lesznek hanem csak ártalmatlan (tracking cookie) nyomkövető sütik. A Panda ezekre is ugrik. IE alatt könnyebben be lehet szedni az ilyeneket.
Én azt javaslom, hogy futtasd le a SAS-t. Ez meg találja és leszedi ezeket. De alkalmas nagyobb "kaliberü" kártevőket is azonosítani és eltávolítani. -
Kácsa
aktív tag
válasz
#27441408 #397 üzenetére
Online csak a fontos rendszerfájlokat,mappákat nézik.Szerintem jobban jársz bootolható lemezzel (általában System Rescue Disk -nek hívják).Ez minden nagyobb cég weboldaláról ingyenesen letölthető,és használható.Ezek mindent átnéznek (boot szektort is).
Pl. : Kaspersky.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövedelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest