Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Krystal_s #68314 üzenetére
Szia!
Még utoljára kifejtem az álláspontom.
"Amikor meg tényeket kérek, vagy címeket, akkor semmi. Vártam, hogy írnak pár címet, amit érdemes kerülni."
Most tekintsünk el attól, hogy ide nem lehetne ilyen címeket belinkelni.
Megértem a részletek utáni vágyad, de az alapkitételhez semmi köze. Kicsit olyan, mint ha az egészet személyes támadásnak vetted volna és a "ez egy szakmai fórum" mögé bújva nekiálltál volna kötekedni. Nekem így jött át, de ha nem így van akkor utólag is elnézést kérek.Én részemről továbbra sem értem, hogy a fórumtársnak szánt figyelmeztetésem miért kéne linkekkel alátámasztanom? Ha nem teszem, akkor az mi okból alávaló, még szakmai tekintetben is?
Bocs a fórum olvasóktól, hogy mindig a hasonlataimmal jövök, de én így tudom legjobban kifejezni amit akarok: Ha én miközben nem dohányzom, azt mondom, hogy a dohányzás káros, betegséget okozhat, de nem mondok konkrét cigaretta márkát és típust vagy lóbálok egészségügyi tanulmányokat, akkor hiteltelenné válik a kijelentésem? Aztán közben beugrik egy személy, hogy ne magyarázzam már meg, ő e-cigit szív, az nem káros, meg nem büdös, csak vízgőz stb. De attól még dohányzik! "Teccikérteni?". A kevésbé káros nem jelenti azt, hogy nem káros..
Mindegy, részemről a témát lezártam. A kritikát irányomba továbbra sem érzem jogosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hyundai, Kia topik
- Horgász topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok