Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Visormail #20171 üzenetére
Bocsi azt hittem be van kapcsolva figyelmetlen voltam...
Én is kikapcsoltam a Forticlient tüzfalát és Nálam NEM ugrik fel az ablak Csak és kizárólag Bekapcsolt Forticlient APP firewallnál csinálja....
Egyébként meg azt azért még mindig nem értem hogy miért akarsz egy "kiherélt" Progit használni?? Mert ami az erősségei közé tartozik Webszürő mint írtad kikapcsoltad...App Firewall-t jó kikapcsoltad mert annál van jobb DE ha tudod mit akarsz kiengedni és mit nem akkor Tökéletes az is ha a WIN beépített tüzfalával használja az ember de a Comodo ugye a szakma no1 ebben nincs vita..De ugye a Comodoban van Defense+ ami egy HIPS és a Forticlient is tartalmaz egy ilyen modult amit ráadásul ki sem tudsz kapcsolni..Na most akkor használod két HIPS-el a rendszert vagy kikapcsolod a Comodoét ?? akkor meg az is pont azt veszítené i el amiben erős....
Azért is írtam azt hogy ilyenkor sokkal jobb ha az ember Figyelmesen tájékozódik a program tudása felől mert érhetik meglepetések hogy "Én nem is ilyenre gondoltam " meg hasonló dolgok..
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest