- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-
válasz
Rico33 #29084 üzenetére
Hali!
Nem a bűvészkedésről van szó, nem az a legnagyobb probléma!
1. Nem hiszem, hogy van itt a topic-ban olyan user, aki Angol KAV-ot használ, az nekiáll legatterolni, aztán felpakolja a Kínait, aztán még bűvészkedik is.
2. Magyar KAV-al meg el sem lehet játszani, nem hiszem hogy valaki lecseréli angolra, úgy hogy az 1 pontot végigjátssza. Ha meg igen, akkor meg egészségére.
Szóval ez az alapvető gond vele, nem a bűvészkedés.
Fire.
-
válasz
Rico33 #27779 üzenetére
Hali!
Kösz hogy megosztottad a tapasztalatod. Én épp a héten telepítettem egy emberkének a legújabb elérhető GD2010 IS-t és épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Nevezetesen többször is megnéztem, hogy minden modulja fut-e rendesen, mert annyira nem volt érezhető a jelenléte a gépen, mintha nem lett volna semmilyen védelmi progi sem telepítve.
Szóval azon a konfigon ment/megy mint az atom...
(Bár őszintén szólva, eddig ahol telepítettem, sehol sem fogta a gépeket)Fire.
-
-
polonic
félisten
válasz
Rico33 #25268 üzenetére
Nálam nem jelez az avira. Én az avira antivir premiumot használom. Az avira premium security suite jelez csak rá. Az extra.hu-t valamiért vírusnak jelzi. Egyébként nem vírusos.
-----------
És itt egy kérdés? Mindkettő termékben van webguard modul. A premium miért nem jelzi a suite meg igen?. -
puttputt
őstag
válasz
Rico33 #13517 üzenetére
Az Avast kezelőjével én is rengeteget küzdöttem... "Felügyeleti eszközökből" kiindulva sikerült rábírnom, hogy induljon el a rezidens, ha esetleg leállt. (Automatikus, újraindítás...)
KAV-ot senkinek sem ajánlom, elég kényes volt a gépemen, amellett, hogy lassította, összeakadt mindennel. -
Szottar
tag
válasz
Rico33 #13517 üzenetére
Ugrassz rá néhány programot.
MalwareBytes' - - PrevxCSI- - ComboFix. Ez utóbbi - sok Windows-t hozott már vissza a halál előtti állapotából - rendszergazdai jogokkal fog funi ezért ne lepődj majd meg. Lesz DOS-os képernyő is egy darabig meg hasonlóak, de takarít rendesen és rendet fog rakni. Remélhetőleg. A végén egy Újra indítást fog kérni csak. Remélhetőleg ezek segítenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest