Hirdetés
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Magisk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Csokorban érkeznek a One UI 7 frissítések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
zvaragabor #193 üzenetére
Én is köszönöm szépen.
Azt hiszem, Comodo tűzfal, Avira vírus-, és valamilyen (talán az is Comodo) spyware kergető fogja védeni a tegnap telepített kétezresemet. -
phare
aktív tag
válasz
Köszi az infót. Igényeltem is licenset az Avirától. Nagyon egyszerű, beírod a neved és a mailcímed és küldik is a license key-t. Most miért használjam a warez license keyt, ha az 4 hónap múlva lejár? Mostmár legálisan használom az Avirát. Ajánlom mindenkinek.
PS: Tesztelgetem a Jetico Personal Firewall 2.0.0.35-öt. Ez a verzió már nem béta, kijött a végleges. Nagyon jól szerepel a matousec leak tesztjén, csak a Jetico v2 és a Comodo szerezte meg az excellent minősítést. Nem tetszik viszont hogy a HIPS része túl sokat nyaggat, de biztos csak az elején, be kell állítani a tűzfalat és utána békén hagy. Fut XP-n Vistán, x64-en, egyszerűen minden windows operációs rendszeren fut. -
bnss
veterán
válasz
Köszönöm én is a linket, egy próbát megér!
-
ertz
aktív tag
válasz
Na nekem pont egy ilyen akció kellett. Legalább ki tudom próbálni, hogy mit is tud ez az Avira Pro. Köszi a linket.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest