- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
N0RB3RT #32571 üzenetére
Sziasztok!
A N0RB3RT fórumtársunk által 2010-06-11-n 19:59:02-kor linkelt kártevő csomaggal kapcsolatban szeretném egy korábbi tévedésemet javítani, nem állt szándékomban senkit félrevezetni!
Konkrétan az eredményről van szó, ugyanis akkor azt mondtam, hogy a Win32.Virut mappában rengeteg kártevőt meghagyott a Panda Cloud Antivirus Free.Nos, ma próbaképpen újra lefuttattam egy keresést ezen a mappán, de most figyelmesebben megnéztem, mi történik: Az átellenőrzött és semlegesített fájlok száma egyenlő, a mappában ennek ellenére ott maradtak a fájlok. (Múltkor nem is néztem, mennyi az ellenőrzött és semlegesített fájlok aránya.)
Ez gyanús volt számomra, ezért megnéztem a Winrarban, hogy mennyi a fájlok eredeti, tömörítetlen mérete. Rendre nagyobb volt mind, mint az ellenőrzés után ott maradt fájlok! Próbaképpen ki is tömörítettem egy-kettőt valós védelem mellett és a Panda elkapta, a fájl megmaradt, de a mérete kisebb lett!Éppen ezért elnézést kérek, figyelmetlenségből félre vezettelek titeket, ugyanis a Panda kiirtotta a kártevőket, csak nem vettem észre! (Persze lehet, hogy akkor még kevesebbet, mint a jelenlegi adatbázissal, ezt már sajnos sosem fogom megtudni.)
Üdv.
Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest