- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Azért én utánnagondolnék ennek!!
Egy példát hagy emlitsek: MPx-200! Relative olcsó teló(30-35k) és jó is, MP3 viszonylag jól szól rajta, megeszi az 1Gb-os SD karikat, nem kell hozzá külön akksi+töltő.
Ja, és csak 1db kütyü van nálad!
Monjál egy olyan telefon+mp3+akksi+töltö lejátszó kombót, ami ezt tudja ennyi pénzért!!
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Ha zenét hallgatsz nem biztos hogy meghallod a csörgő telefont.
Szerintem az 5510 tökéletes telefonálni, rádiózni, mp3-t hallgatni. de nem a gyári fülhallgatóval.
Óriási az értékvesztés? Kit érdekel. Nem havonta veszek új telcsit hanem 2-3 évente, és még utánna is tökéletesen műkszik.A funkcióját akkor is betölti. Csak a baleset és a levelek kezelése miatt cseréltem le az 5510est E398ra.
(az előző D500 akart lenni)
[Szerkesztve] -
sycorax182
tag
ez szerintem hülyeség... miért hordozzak magammal 6 különbözö eszközt, mikor mindezt egy dologba bele lehet süriteni....
akkor hordozzon az ember külön mp3lejáccót/discmant, meg külön fényképezöt, mert azis minek a telefonba, meg akkor külön rádiót satöbbi?
bolondság. az n-gage-be pl nagyon jól szól az mp3..... az valóigaz, h pl egy mp3 lejátszó tud úgy szólni, h megsüketülj töle, az n-gage egy fokkal halkabb, de egyáltalán nem mondanám, h halk....
[Szerkesztve] -
doglotthal
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest