Aktív témák
-
guest
veterán
En a Tyan Tiger 2460 MP dual processzoros lapot hasznalom, 2 db 1.4 GHz-s AMD Athlon XP 1600+ -sszal, es 1 GB DDR2100 RAM-mal. Nem igen lehet tulhajtani, de nem is nagyon muszaj, mert repul mint a szel. Azonkivul meg egy nagyon stabil alaplap.
Elotte par evig egy Tyan Tiger 1832DL hasznaltam, ketto Intel PII 350 MHz, es a Tyan -nel nagyon jo tapasztalatom van/volt.
Udv. -
guest
veterán
Mármint úgy értem, hogy ÍGY (magasabb áron) is elfogy! :))
-
guest
veterán
Most mindenki várja a GA-7VTXH lapot! Bízva abban, hogy csak pár ezer forinttal lesz drágább! Az árlista szerint legalábbis! :) Hozzáteszem, hogy a forgalmazó helyében annak is felemelném az árát a helyükben, sőt jobban, mert így el fog fogyni 1-2 héten belül akár 50 db is! :DD
-
guest
veterán
most vettem a gigabyte GA-7VTXE-ből, és sajna tényleg feljebb tornászták az árát, .. és szerintem, ha elfogy tutti drágább is lesz .. amúgy a listával ellentétben (és a sima VTX-el is) nincs rajta 4csatornás creative chip csak a helye .. sajna csak egy AC97-re tellett, .. nem mintha használnám, de ha majd eladom jobban elment volna :)
-
guest
veterán
Szasztok
Lenne egy 4hetes AsusA7A266-om, 38e-ert, bolti garival ...
(bocs hogy igy aprohirdetek:), de vmennyire talan thema)
mail: zecc@freemail.hu
byeS -
guest
veterán
Szia Parci & others! :)
Szóval lehet már kapni a Gigabyte GA-7VTX-E lapocskát! Rendeltem is 3-at, pedig még csak én meg a haverok szóltak eddig, hogy kell, sz'al szerintem még ma el fog fogyni a maradék a CHS-nél! Rossz hír, hogy kicsit drágább lett a lap (kb. 3 rugó áfásan)! Mivel gusztustalannak tartom, hogy a nagyker árakat írják be, ezért nem írok be árat inkább! :D -
guest
veterán
Ja!
Én vagyok a 47-es és a 49-es, de a 45 ki lehet? -
guest
veterán
(és miért ugyanaz a 45-47-es hozzászólások IP-je? )
Arra én is kíváncsi lennék, mivel egyedül vagyok a masina előtt, és nincs proxy sem! -
guest
veterán
ECS K7S5A vagy Epox 8K7A+ alaplapot vegyek??
Ki tudna tanácsot adni?
Az árkülönbség nem igazán zavar, csak azt szeretném tudni melyik a jobb! -
guest
veterán
Epox 8k7a+ olcsóbb a Gigabyte 7DXR-nél, de én a kettő közül Gigabyte-ot vennék, mivel láttam mindkettőt működni! :))
Folyamatosan figyelem a neten a CHS raktárát! Majd csak feltűnik a GA-7VTXE! Persze nem érdemes összehasonlítani majd az MSI-vel, nehogy a Gigabyte legyen a jobb! Hogy nézne az ki itt? :DD -
guest
veterán
Mellékesesn az AMD761 lapok közt is a Gigabyte tarolt! Valaki tunningolni akar és van aki meg ALAPLAPOT akar venni! :))
-
guest
veterán
Én is Gigabyte GA-7VTXE lapot akarok venni, most a hónap végén! Elvégre meg kell alapozni a dolgokat! CHS RUUUUUUULLLLLLEEEEEEEZZZZZ :DD
-
guest
veterán
Én már megrendeltem a Gigabyte GA-VTXE tipusú lapját.Egyébként a CHS-ben(nagyker) lehet(ne) kapni,de még nem érkezett meg.Azt mondták,hogy a héten megjön.Remélem.Ja az ára nagyon kultúr: 24 ezer + sarc környékén lesz.Persze ez nagyker ár.Mindenesetre a SIS735-ös chipsetjét legyalázza a VIA KT266A,szóval születőben az új bajnok.Megjegyzem most Abit KT7A lapom van.Csak rev1.3-as.... No comment.
-
guest
veterán
és mi a vélcsitek a shuttle spacewalker ak31-ről?? /ddr sd softmenü 2 év gari kt266.../
-
guest
veterán
Most néztem meg a komel árlistáját. A DTK alaplapok jó drágák, ECS-t meg nem hirdetnek :(
-
guest
veterán
"...ne csigazzon Edlington, mert leharapom a farkát!" :))
-
guest
veterán
Jó még az Epox EP-8K7A az AMD IGD4 761 chipset-tel, bár nem a legolcsóbb, de a + változat RAID-es kiépíthetőséget jelent. www.mistral.hu
-
guest
veterán
Azért én az ABIT KG7 -es családdal vigyáznék, mert vittünk párat már vissza...
Egyébként egy jobb időszak után kezd újra megbízhatatlan lenni az ABIT legalábbis itt MO-n... -
guest
veterán
Szerintem éersdemes volna mindenkinek egy pillantást vetni az új SIS735-ösre. Elitegroup csinált vele egy lapot, hát eléggé odavágott a AMD760-nak,meg a VIA-knak is.És a ECS lap ára kb.:20000+ÁFA. Geri.
-
guest
veterán
Nekem szintén, csak Raid nélkül. RULEZ!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest