Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filléres Honor modellek érkeztek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
winss
tag
Ez olyan EU-s gyorsaság.
-
waccamár
senior tag
Szóval akkor jövőre az iphone 15 még lightning lesz, 2024 szeptemberében a 16 is, szóval 2025 szeptemberéig, az iphone 17-ig van ideje az apple-nek, hogy legyen egy portless telefonja
-
waccamár
senior tag
Kíváncsi leszek, mi lesz a taktikájuk, de szerintem skippelik az USB-C-t és egyből portless-re váltanak.
A Lightning csatlakozókból nekik bevételük van, nem fogják elengedni, amíg nem muszáj, üzletileg teljesen hibás döntés lenne és az Apple pedig híres arról, hogy minden bevételt kisajtol.
A Magsafe-et is elég jól kitalálták, arra még rágyúrhatnak egy hatékonyabb és gyorsabb wireless töltéssel.Az a pletyka, hogy a kövi USB-C lesz szimplán egy interjúból indult a senior VP-vel, de ott nem azt mondta, hogy USB-C lesz - csak sok hírportál nem jól értelmezte a mondandót, szándékosan vagy véletlen.
Azt mondta, hogy "we will comply".
És mivel nem kötelező az usb-c, csak akkor, ha vezetékes töltést is használ a készülék, így akkor is megfelelnek a jogszabálynak, ha portless lesz a telefon. -
-
válasz GoldhandRent #11 üzenetére
Micsoda érvelés,
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
GoldhandRent
őstag
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
ugye ?
de azért a műanyag szívószálat ne dobjuk el, meg stop crypto-
-
sfefe
addikt
válasz GoldhandRent #13 üzenetére
Ja meg töltőt se adjunk stb...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sajo13
senior tag
Szerintem nem lesz elhagyva a csatlakozó (Lightning vagy USB-C), mert az nemcsak töltésre jó, hanem szervíz dolgokra is.
-
Kevin8997
tag
Az usb-c mellett az is lehet, hogy a gyorstöltés lesz apple töltős, aztan vmibol csak visszajon a lightning csatik ara.
-
nozs23
addikt
válasz 7Heads Drago #15 üzenetére
Mirol beszelsz? Senki nem igert semmit.
-
David75
őstag
Hát azt nem lesz nehéz elérni mert most is 15w a magsafe a lightening meg 20w. Miközben máshol már 50w is simán van wireless pl oneplus 10pro. Számomra egyetlen gyengepontja az iphone-nak.
Viszont engem pont hogy használat közben sem zavar a magsafe, mással nem is töltöm, számomra nagyon hasznos.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
rep3at
őstag
Engem is zavar a telómon a gyenge töltési teljesítmény, hiszen ha akarom vissza tudom állítani alacsonyra de magasabbra értelemszerűen nem, volt olyan szituáció amikor örültem volna egy fél órás teljes töltésnek még a nagyobb degradálódás árán is. De azért legtöbbször 10 W elég ha van időd, én addig a másik telómat vagy a tabletet használom. Van vezetéknélküli töltőm is de szinte alig használom pedig nem volt olcsó.
Forward thinking. كرر
-
waccamár
senior tag
Tudom, hogy teljesen más mindenki, más szokásokkal, stb. de én a legtöbbször elég értetlenül állok a töltési-mizériák előtt... Kvázi filléres dolog egy kábel és egy töltőfej.
Én itthon tudom tölteni vezetékkel, vezeték nélkül, ez alap.
A munkahelyen szintén tudom tölteni vezetékkel és vezeték nélkül is.
Az autóban is van egy kábel egy töltővel.
Ezen kívül van 2 powerbankem és egy külön töltő, amiket felkaphatok, ha valahova hosszabban megyek.Elfogadom, hogy van olyan edge-case, amikor éppen kellene a 100W töltés, hogy 10 perc alatt legyen valami a telefonban, de szerintem ez reálisan nem egy olyan dolog, amire ne lenne alternatíva - önmagában a gyorstöltés, mint selling point nekem fura. Jó, ha van, de én sosem éreztem azt, hogy "nahhh most életmentő lenne ha 10 perc alatt legalább 70% lenne a telefonban".
-
rep3at
őstag
Nagyrészt igazad van, valóban filléres dolog de én pl. nem kimondottan szeretek töltőt, sem powerbankot vinni kirándulásra mondjuk. Abban viszont talán egyetérthetünk hogy a nagyobb töltési teljesítmény nem hátrány. Nekem sem ez elsősorban a selling point, egy jó kamera sokkal többet ér, nem is erre akartam kihegyezni a dolgot.
Forward thinking. كرر
-
David75
őstag
Nekem ez úgy nézett ki, a Mate 20pro-val négy éve, hogy mindig ott hagytam a telefont este, ahol kiesett a kezemből, reggel meg feltöltött ameddig zuhanyoztam. Iphone-al meg esti szeánsz, hogy el ne felejtsem felrakni töltőre. Szóval én napi szinten gyorstöltöttem, ezerszer kényelmesebb volt.
-
senior tag
Mivel a telefon az ebresztom (ahogy eleg sokaknak) es neha szundiztatok is vagy 3x, biztos nem hagyom szet a hazban valahol a telefont estere.
🤫
Topichoz: szerintem se lesz semmi revolutionary a csati teren.
megkapja az usbc-t ahogy a tobbi apple termek is azt csokolom.
i15-nel amugyis a nagyobb dizajn valtas ideje lesz.
Megvolt a 2-2 szeria csiszolgatott dizajnal.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Usgyi
aktív tag
Hát nagyon örülök, hogy ennyi idő alatt sikerült az EU-nak ezt összehozni, csak kiszenvedték magukból...
Már csak arra kellene kötelezniük a gyártókat, hogy ne árulhassanak töltő nélkül mobilokat és elégedett lennék[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
nevemfel
senior tag
válasz 7Heads Drago #15 üzenetére
Az Apple nem ígért semmi ilyesmit. Az ügyeletes micsingkuók pörögnek ezen már vagy 3 éve, hogy a következő iPhoneon már biztos nem lesz csatlakozó, csak mert csak.
Rally against apathy draws small crowd
-
nevemfel
senior tag
Már csak arra kellene kötelezniük a gyártókat, hogy ne árulhassanak töltő nélkül mobilokat és elégedett lennék.
Ilyet biztos nem fognak lépni, mivel a politika épp meg akarja menteni a Földet, és szerintük ez az egyik módja, hogy a telefon mellé nem kapsz töltőt.
Még azt is el tudom képzelni, hogy hamarosan kábelt sem adnak a telefon mellé, azzal a felkiáltással, hogy így még zöldebb lesz a minden.
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
-
csizo13
tag
Én meg pont most rendeltem Aliexpressről 5in1 töltőkábelt, kidobott pénz...
-
David75
őstag
válasz LurkerSheik #25 üzenetére
Persze ez már egyéni szokások kérdése, az enyém egy szerencsés helyzet, hogy nem kell ébresztő mert hétkor fel kelek magamtól is. De amúgy ma már elég elterjedt az otthonról dolgozás, szóval 8:30-kor csak fel tud kelni magától, hogy félóra kávézás után beüljön pizsiben a gép elé.
-
Zsu91
csendes tag
jobb lenne egy usb-c iphone mint a lightning....
-
waccamár
senior tag
Engem abszolút nem zavar, hogy nem adnak, nincs rá szükségem, teljesen felesleges - mivel már van több is. Ha neked esetleg még nincs, akkor vegyél egyet és lesz - onnantól nem fog zavarni, hogy nem adnak a telefonhoz.
Megértem, hogy egyszer zavarhat ez valakit, ha éppen nincs töltője és rá kell szánnia +5.000 Ft-ot, hogy vegyen - de onnantól lesz egy töltőfejed, tehát a következő telefonodnál már nem fog zavarni.
Komolyan nem értem miért olyan nagy probléma ez.
Felőlem a kábeleket is elhagyhatják, köszi, abból is van egy csomó, nincs szükségem arra, hogy még egyet adjanak.
-
GoldhandRent
őstag
"Már csak arra kellene kötelezniük a gyártókat, hogy ne árulhassanak töltő nélkül mobilokat és elégedett lennék."
Unpopular Opinion:
én "is" inkább arra kötelezném a gyártókat, hogy ne dobjanak ki n+1 ugyan olyan telefont hetente vagy havonta. legyen 3 kategória minden gyártónak egy évre, vagy fél évre, azt csááá'.
low budget, mid range, ultra hyper pro
és/vagy büntetni, ha igazolhatóan szándékosan romlik el, lassul le a telefon 1-2 éven belül.-
-
sajo13
senior tag
Igen, mindenkinek van otthon már töltője a régi mobilja okán, 5W vagy 10 Wattos, az új telók azonban már 25-50-100 Wattal tölthetők. Ergo, hiába van töltőd, mégis venned kell újat, hacsak nem akarod 3-4 órán keresztül tölteni a mobilt. Ennyit a környezetvédelemről. Nem a töltők hiánya fogja megmenteni vagy romba dönteni a Földet.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Teljesen jogosan.. szövetszatyor totál frankó, szívószál meg sokszor minek csak "fun" partykellék... míg a légiforgalom elég fontos szerepet tölt be, akár legyen az turizmus, hány ember megélhetése függ tőle... persze mindegyik szennyező, de mérlegelni kell globális szinten és a légiforgalom egy csöppet fontosabb mint a szívószál
-
joey04
titán
Máshol ezt írják: Egyébként a 2024. december 28-ai életbe lépés nem azt jelenti, hogy ekkortól kezdve fel kell hagyni azoknak az eszközöknek az árusításával az EU-ban, amelyeken nincs USB-C port. A jogszabály csak az ez után megjelent készülékekre vonatkozik, vagyis a korábbi modellek továbbra is forgalomban lehetnek akár másfajta töltővel is.
-
Usgyi
aktív tag
Van itthon nekem is korábbról megmaradt töltőm, de egyrészt több féle gyorstöltési szabvány van és nembiztos, hogy a töltő mindet támogatja, továbbá az újabb telefonok egyre gyorsabban tölthetők, amit egy régi adapterrel nem tudsz kihasználni.
De nem is az a lényeg, hogy van-e otthon vagy nincs. Én kötelezném a gyártókat arra, hogy mindent csomagoljanak a készülék mellé, ami a használatához szükséges, és adapter nélkül ugyebár nem tudom feltölteni.Mellékesen gusztustalannak tartom, hogy a gyártók képesek ezt környezetvédelmi okokkal magyarázni...
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen