- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Remélem ebből is lesz kismillió verzió, nehogymár a megjelenés után elteljen idén úgy egy hét, hogy nem jelentenek be egy új változatot a note 13-ból
-
catalano
tag
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
semmi... én vagyok lelassulva.
-
-
catalano
tag
Szemezgetek egy 12-sel... erre itt van már a 13...
-
KillBorn
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
A Note 12 Pro+ és a Pro ugyan azok mint a nemzetközi verziók. Valószínüleg most is így lesz.
-
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
AliExpressről szerintem beszerezhetők lesznek, de nem teljes az itthoni hálózatok támogatása, szóval én nem rohannék értük.
5G szinte biztos, nem lenne elérhető, és a 4G is csak korlátozottan valószínűleg. -
jbcs
tag
Egyre én is benevezek majd, egy Redmi Note 13ST Turbo Plus Pro+ Over Extra Full 5G-re, csakis magic remote controllerrel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bennfenteseknek: Ezeket be lehet szerezni, át lehet a nyelvet/lokalizációt állítani EU-ra, vagy mindenképp meg kell várni a nemzetközi változatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lexus, Toyota topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest