- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Megmondom összintén,hogy nekem a snapi egyre jobban nem jön be.
Le is írom a tapasztalatokat.
- teszteken több pontszám
- erősnek van reklámozva és az is amíg új a teleofon
- 1-2 év után szépen elkezd akadni rajta minden
- belasúl olyan szinten mint a húzat.
A oneplus 7 ugyan ez volt , míg új volt az első pár hónapban minden ment rajta mint a vaj. Pár hónap után kisebb akadások stb... 1 év után már amit írtam messengeren vagy emailben 2-3 másodperces akadás utána megjelent amit írtam vagy elgépeltem....A kijelzőben lett egy mikró repedés és elpatkolt.
A következő választás tűzoltásnak hasonló tudás kbra a52s . A családban több is van ,mert az első pár hónapban annyira bevált és simán ment rajta minden ,hogy vásárolgatunk szóval van 4-5 db a családban. Az elmúlt talán 1-2 hónapban olyanok jöttek elő kamera megnyitás 5 másodperc, egy sima képernyő elhúzás a főképernyőn 2-3 másodperc.... És igazából nem csak nálam hanem a többi felhasználónál is. Az egyém a legrissebb frissítéseket is megkapta és a páromé is , viszont a szüleimé és a gyerek az nem. Az összes telefon ettől függetlenül ugyan azt kezdi produkálni.
Röviden mindegyik snapival telefon nálam eddig szar volt.
Igazából jövőre 24 ultrát akarom megvenni ,de ha snapis lesz akkor elgondolkozok rajta,hogy lehet csak a 24 plust veszem meg vagy valamelyik másik gyártó telefonját. -
K0vasz
aktív tag
vannak az ilyen fórumhuszárok/techbuzik, akiket érdekel az ilyesmi, hogy milyen SoC, hány nanométeren készült, mennyit gurít antutuban stb. stb. és van a vásárlók 99,99%-a, aki azt se tudja, mi az a SoC, maximum a magok száma meg az adatlapon feltüntetett gigahertzek alapján tud valami következtetést levonni, hogy mégis mit tud a telefon
nem hülye a samsung, nyilván csináltak felméréseket, és ha az emberek jelentős része tényleg ez alapján választana telefont, hogy Exynos vagy SD, akkor "pénz beszél" alapon biztos megoldanák, hogy minden telefonjukba SD-t rakjanak
-
TeeJay
félisten
Ne aggódj még S25 széria helyett is S23-as telefonokat vesznek majd ha ott sem lesz Snapdragon EU-ban
Ultrára terelés az jó ötlet csak aki nem akar 5-600ezret telefonra költeni annak tökéletes az S23 vagy S23+ még évekig az S24 és S24+ meg kihagyható
Ráadásul tele lesz a net Exynos 2400 vs Snapdragon 8 gen 3 összehasonlító videóval és gyorsan kiderül az üzemidő meg teljesítmény és egyebek
-
janeszgol
félisten
"Főleg, ha beigazolódik az a pletyka, hogy a 24 széria bizonyos funkciói havidíjasok lesznek, pl ai funkciók"
Ezt nem hiszem. Ám még nem tudjuk, hogy hogy sikerült a 2400-as. Várjuk meg. Még bőven tudjuk majd fikázni, ha eljött az ideje.
Addig a MA fejlesztőinek van idejük makrókat csinálni: "szar, mint a többi", "tudtam, hogy szar lesz" stb, hogy ne kelljen legépelnünk.
Persze ha jól sikerül, akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest