- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czibu
tag
töröltem kukikat meg minden ilyen vackot, átnyálaztam evvel a progival amit irtál, de szerintem még viszont fogom látni. védekezni lenne jó ellene. az jó lehet, hogy csinálok egy scorti.exe-t irásvédetté, és rendszerfile-á teszem, akkor oda tudja magát írni?
-
Czibu
tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma merült fel több barátomnál is, hogy megszakad a hálózati kapcsolata/internet kapcsolata, nem tudtuk mi a gond, így a feladatkezelőhöz fordultunk.
Találtunk egy nem odaillő file-t neve a témába vág: SCORTI.EXE
beírja magát a regisztrációs adatbázisba, létrehozza ''\Windows\system32\scorti.exe'' -t
minden bootoláskor elindul, és bontja a netkapcsolatot, leterheli a netet. Kérdezném, nektek van ilyen problémátok? Nem emléxem, hogy lenne alapból ilyen windowsba, valami Hacker trójai bigyóra gyanakszom. Hogy lehetne ellene védekezni? Tűzfal van, ki is irja, hogy talált valamit, megtagadta a kapcsolatot, de addigra már bentvan mindenhol.
Tipp? Trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest