Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Hali!
Ha könnyen elérhető helyen van az égés, és csak a szál szenesedett ell, probáld meg kartonpapírral ledörzsolni róla a kormot. Ez csak akkor mükszik ha nem égett ell teljesen a szál.
Nekem egy 6600Gt-t sikerült elégetni az AGP portban. (eldurrant a vizvezeték, kapott egy kis vizet) a port illeszkedésénél szenesedett el 3 szál, 5 órai finom dörzsölés után nem látszott semmi. Le is garizták! -
wassermann
addikt
Régebben nekem is sikerült átküldenem egy ECS K7S5A-t procival az örök vadászmezőkre. (Nem elégedtem meg, hogy az 1600-as Durci 2000-en pörög, ''tovább feszítettem a húrt, amíg az el nem szakadt''). Se kép se hang...
Utána természetesen nem találtam jelentkezőt aki kipróbálta volna, melyik a döglött meg. így ment mindkettő a kukába. Neked is ezt ajánlom! -
padee
tag
ha esetleg kidobnad, ne tedd, adok erte egy keves ZS-t
-
Boyfish
senior tag
jövő héten bemellékelek egy képet, csak már nem leszek addig net előtt..
-
Boyfish
senior tag
Már más lapot használok, csak gondoltam lehet, hogy lehet vele valamit csinálni...nagykernek fogyasztóvédelem, 3-4 évig pereskednék vele, ez felejtős, semmit nem tudok csinálni...már volt szervízben 6 hétig vártam is rá, egyébként eddig semmi gázom nem volt a Mycom szervizesekkel, ki is van írva, hogy égett alaplap gázos...ez van
-
pisti
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azaz aláírás.

-
-
padee
tag
hat nemtom erdemes-e forrasztgatni.
sztem ha sikerul is a forrasztas, megint elojohet a hiba es hazavaghat meg valamit.
nemtom pontosan milyen alaplap, de gondolom 10-15K korul lehet(lehet erdemesebb lenne lecserelni ha nincs mas...
).
A javitasa sem lenne olcso, es tuti nem tudjak 100% megcsinalni.
probald gariban visszacserelni, ha olyat mondanak ami nem igaz,
fordulj a fogyasztovedelemhez.
Nehez helyzetben vagy mert nem tudod bizonyitani annak az
ellenkezojet amit a nagykeresek allitanak, de erdemes megprobalni.
melyik nagykerrol van szo?
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
1 db integrált áramkör égett ki, mintha megszakadt volna a huzal
-
padee
tag
hat ha valami megegett akkor nem valoszinu h meg lehet javitani.
foleg egy tobbretegu alaplapot. pontosan mi serult latszolag? -
Boyfish
senior tag
előzmény::
meghalt a gép, mert elszállt a vga kártyám
kölcsönkértem egy másikat, betettem a gépbe, bekapcsoltam a gépet, de semmi nem történt, majd sült érzés, azt hittem hogy elégett a vga, de semmi baja nem volt, kivettem az alaplapot és láttam ,hogy megégett...ez történt... -
Boyfish
senior tag
nézd ott voltam, mikor megsült, de egy vga-t próbáltam beletenni és semmi USB nem volt a közelben, ezért mondtam a szervizeseknek, de azok csak ezt hajtogatták, hogy vagy a PS2- portról vagy az USB-ről kapott túlfeszt....
-
Boyfish
senior tag
uu
-
Boyfish
senior tag
hi! Asrock P4 combo alaplapom égett el, nagyker nem cseréli, pedig még garis...mindegy
asszondják, hogy valszeg az USB portról kapott nagyobb feszt és az égett ki, tud valaki ajánlani nekem valakit, aki talán meg tudja javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest