Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem elég vékony a káva, főleg lent és fent. És nem jó az ár érték arány sem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
-
-
dz1989
senior tag
Az A55-ök 20évente megjelennek. [A55]
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
-
Én próbálok snapi vonalon szörfözni, az is egy csinos karcsú telefonba integrálva. Addig nem veszek telefont 1. ameddig látom a notch-ot. 2. ha nincs benne e-SIM Legalább is megfogadtam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
mhydas99
aktív tag
Ha ez tenyleg igy lesz, akkor 2024ben eleri a 2021es csucsot. Teljesitmenyben az S21-fele Exynos 2100-zal lesz pariban, bar gpuban lehet egy kicsivel meg erosebb is lesz. Az azert eleg lehet atlagos felhasznalasra a kovetkezo 3-4 evben. Ugy tunik nagyon jol sikerult az ARM A78-as mag mert evek ota azt rakjak a felso-kozepkategorias telefonokba.
-
doooo
veterán
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Ha igazak is ezek, még korai megbízható, valós számokat várni. Majd mikor már közelebb lesz a premier.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Egyetértek! Nekem is A54 van, ismerjuk is egymast a topikbol 🙂 Tokeletes telefon. A proci is gyonyoruen allja a sarat, hiaba szidjak ossze vissza az Exynos procikat, csak azert is tanusitom, hogy semmi gond.
-
aprokaroka87
nagyúr
Arról van információ hogy az SOC milyen cpu magokat használ?
Mert nem láttam erről információt. -
-
jaszy91
aktív tag
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Csak egyetérteni tudok. Igaz céges, nem saját választás, de mindenre elég. Előtte egy iPhone 13-mast használtam, de nem érzem visszalépésnek a Samsungot.
Amúgy az emberek 99,5%-ának bőven elég lenne egy A54 szintű telefon.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
janeszgol
félisten
Ha nem lesz elég erős telefon, akkor kevés lehet a 4 évnyi támogatás, a jó kijelző, a jó kamera.
-
Egy A54-esem van, és a használati szokásaimnak tökéletesen megfelel minden szempontból. Kíváncsian várom ezt is.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
stewe780
őstag
Eddig akkor az A15, A25, A55 mind 6,5". Még jó, hogy vannak különböző típusok.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
foglaltvagy
kezdő
25W
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest