- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
-
-
dz1989
senior tag
Az A55-ök 20évente megjelennek.
[A55]
-
-
pusszycat
nagyúr
Én próbálok snapi vonalon szörfözni, az is egy csinos karcsú telefonba integrálva. Addig nem veszek telefont 1. ameddig látom a notch-ot. 2. ha nincs benne e-SIM Legalább is megfogadtam.
-
mhydas99
senior tag
Ha ez tenyleg igy lesz, akkor 2024ben eleri a 2021es csucsot. Teljesitmenyben az S21-fele Exynos 2100-zal lesz pariban, bar gpuban lehet egy kicsivel meg erosebb is lesz. Az azert eleg lehet atlagos felhasznalasra a kovetkezo 3-4 evben. Ugy tunik nagyon jol sikerult az ARM A78-as mag mert evek ota azt rakjak a felso-kozepkategorias telefonokba.
-
doooo
veterán
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Ha igazak is ezek, még korai megbízható, valós számokat várni. Majd mikor már közelebb lesz a premier.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Egyetértek! Nekem is A54 van, ismerjuk is egymast a topikbol 🙂 Tokeletes telefon. A proci is gyonyoruen allja a sarat, hiaba szidjak ossze vissza az Exynos procikat, csak azert is tanusitom, hogy semmi gond.
-
aprokaroka87
nagyúr
Arról van információ hogy az SOC milyen cpu magokat használ?
Mert nem láttam erről információt. -
-
jaszy91
aktív tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Csak egyetérteni tudok. Igaz céges, nem saját választás, de mindenre elég. Előtte egy iPhone 13-mast használtam, de nem érzem visszalépésnek a Samsungot.
Amúgy az emberek 99,5%-ának bőven elég lenne egy A54 szintű telefon. -
janeszgol
félisten
Ha nem lesz elég erős telefon, akkor kevés lehet a 4 évnyi támogatás, a jó kijelző, a jó kamera.
-
Egy A54-esem van, és a használati szokásaimnak tökéletesen megfelel minden szempontból. Kíváncsian várom ezt is.
-
stewe780
őstag
Eddig akkor az A15, A25, A55 mind 6,5". Még jó, hogy vannak különböző típusok.
-
foglaltvagy
kezdő
25W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest