- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
rog
addikt
ja nyalcsorgatas, is jol hangzik mert olyan vicces, de valojaban nincs benne tobb.
csak azert nem ajanlottam a conText-et meg a borland command line tools-t a kezdoknek, mert szerintem meg azzal is tobb melo van, mint amennyi szukseges.
es kitartok az mellett hogy a leg-painlessebb megoldas a delphi, ha valaki pascalt akar tanulni. -
rog
addikt
tulajdonkeppen mi a bajod?
ugy igazabol.
melyik szot nem erted a hivatkozott hozzaszolasbol?
elmagyarazom, csak ird ide.
csak batran. nincs harag. raerek meg minden.
nosza. ennek most mar jarjunk a vegere. es ne csak tildy-vel mindenki akinek valami nem vilagos, vagy ket ertelemt tud talani a mondandomban. gyarunk kerdezze meg!
allok elebe. -
rog
addikt
figyelj en most visszaolvastam miket irtam.
szerintem en vegig errol pofaztam, hogy delphivel forditsak a kis struktural pascal progijaikat a kezdok.
te beszeltel arrol egyfolytaban, hogy az oop majd jol osszezavarja oket.
en meg azt magyaraztam neked, hogy nem errol beszelek. -
rog
addikt
en meg azt mondom ezeknek az embereknek, hogy a 3.evezredben, ne szivassak magukat a turbo pascallal (mert ugye errol beszelunk meg mindig), hanem ha mindenaron pascal-t akarnak tanulni, akkor valasszak a delphit. semmi hatranyuk nem szarmazik belole. viszont sokkal kenyelmesebben, plane ergonomikusabb kornyezetben dolgozhatnak majd.
-
rog
addikt
láttál már delphit?
milyen kilométeres definiciokrol beszel?!
de mint azt már legelőször is mondtam, a delphivel is készíthetsz ugyanolyan jó struktúrált programokat. ugyanolyan jó oop programokt. ha nagyon akaor még karakteres módot se kell elhagynod.
minek magyarázok. aki használja az tudja. téged meg nem izgat. -
rog
addikt
és a turbo pascal a delphivel szemben persze ingyenes...
na most komolyan. a realitásokat nézve, mi lehet jobb eszköz programozni megtanulni a nullaról mint a borland delphije?
figyelembe véve, hogy egy atlagos user gépe az egy 1-2ghzs amd/intel. az oprendszere meg win98/xp. -
rog
addikt
szerintem igazábóol assembly vel kéne kezdeni, meg architektúra ismeretekkel minden programozónak.
de a realitásokat nézve csakis delphi.
minek szüttyögne valaki dos-ban 2003-ban?
ha mindenáron kiválasztásos rendezést, meg legkisebb közös részsorozatkeresést akar programozni, azt delphiben ugyanolyan jól megteheti, mint pascalban.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest