Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz Feri1977 #55 üzenetére

egy szubjektív véleményt tud adni csak válasznak erre az ember... ami egyénenként különbözhet.

... részemről már a jobb LCD kijelzőkkel is elvoltam, az, hogy OLED csak "extra".. sose figyeltem hány bites a kijelző, persze a több az jobb, bár attól még, hogy egy hardver adott (papíron megfelelő értékben), közel se biztos, hogy tényleg olyan-e a panel minősége, vagy a szoftver megfelelően felkészített rá..

anyámnak volt redmi note 10 pro-ja ... őszintén, nem igazán éreztem sok különbséget (színtartományban, ami számítana is) egy LG V20 kijelzőjéhez képest se (amim volt akkoriban ... pedig az egy LCD panel, ráadásul szellemképesedésre is hajlamos fajta)..
    az adott LG még mindig megvan, bekapcsolva és a redmi note 13 pro 5G mellé rakva... van különbség, de, meh... megtenné ha csak ez lenne a hátránya az LG-nek manapság (sajnos nem bírja már.. szerettem pedig)..

sok esetben amit az ember különbségnek érez, az inkább csak a túlszaturáltra beállított kontraszt miatt van.

viszont redmi note 14 4g esetében ... nos... még élőben se volt szerencsém a telefonhoz így passz :DDD (ami biztos... az utolsók között figyelném a színmélységet).

szerintem eleve sokan keresik már az 5G modelleket inkább... nem is feltétlen a net sebesség miatt éri meg utóbbi ... ahol én lakom ott is az 5G telefonoknak jobb a térereje mint a "csak 4G-nek" .. az ok, hogy az 5G-hálózat sima telefonhívásra is használható technológia és frekvenciában is "kedvezőbb" terjedési értékekkel is rendelkezik (ami a 4G esetén kimaradt és csak "kiegészítő" hálózat volt így nézve, szemben a 3G-vel ami szintén teljes értékű volt itthon ... az ok, a 4G esetén nem használtunk 800Mhz-es tartományt, míg a 3G ezen "jó terjedésű" tartományát az 5G megkapta).. mindenesetre ahol lakom 5G van.. jól, 4G... so-so... GSM? foghíjas csak azt használva. Tehát ha a telefon tudja az 5G-t akkor jó lesz a hívás akkor is még ha net előfizetés sincs a telefonon.

Új hozzászólás Aktív témák