Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
egy szubjektív véleményt tud adni csak válasznak erre az ember... ami egyénenként különbözhet.
... részemről már a jobb LCD kijelzőkkel is elvoltam, az, hogy OLED csak "extra".. sose figyeltem hány bites a kijelző, persze a több az jobb, bár attól még, hogy egy hardver adott (papíron megfelelő értékben), közel se biztos, hogy tényleg olyan-e a panel minősége, vagy a szoftver megfelelően felkészített rá..
anyámnak volt redmi note 10 pro-ja ... őszintén, nem igazán éreztem sok különbséget (színtartományban, ami számítana is) egy LG V20 kijelzőjéhez képest se (amim volt akkoriban ... pedig az egy LCD panel, ráadásul szellemképesedésre is hajlamos fajta)..
az adott LG még mindig megvan, bekapcsolva és a redmi note 13 pro 5G mellé rakva... van különbség, de, meh... megtenné ha csak ez lenne a hátránya az LG-nek manapság (sajnos nem bírja már.. szerettem pedig)..sok esetben amit az ember különbségnek érez, az inkább csak a túlszaturáltra beállított kontraszt miatt van.
viszont redmi note 14 4g esetében ... nos... még élőben se volt szerencsém a telefonhoz így passz
(ami biztos... az utolsók között figyelném a színmélységet).
szerintem eleve sokan keresik már az 5G modelleket inkább... nem is feltétlen a net sebesség miatt éri meg utóbbi ... ahol én lakom ott is az 5G telefonoknak jobb a térereje mint a "csak 4G-nek" .. az ok, hogy az 5G-hálózat sima telefonhívásra is használható technológia és frekvenciában is "kedvezőbb" terjedési értékekkel is rendelkezik (ami a 4G esetén kimaradt és csak "kiegészítő" hálózat volt így nézve, szemben a 3G-vel ami szintén teljes értékű volt itthon ... az ok, a 4G esetén nem használtunk 800Mhz-es tartományt, míg a 3G ezen "jó terjedésű" tartományát az 5G megkapta).. mindenesetre ahol lakom 5G van.. jól, 4G... so-so... GSM? foghíjas csak azt használva. Tehát ha a telefon tudja az 5G-t akkor jó lesz a hívás akkor is még ha net előfizetés sincs a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt modell érkezik, hivatalos árakat is tudunk közölni, január 23-án indul az értékesítés.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest