- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ez a split csatlakozó az alaplapon 1 pwm helyre csatlakozik? Vagy 3 kell neki? (ez lenne a logikusabb, de lehet megoldották hogy lehet egy csatin 3 különböző fordulatszámot vezérelni, csak én maradtam le róla).
A 6/12 cső szerintem iszonyat merev lehet (nem láttam élőben), az 3 mm csőfalvastagság. Nem értem miért ezt használják, kisebb belső átmérővel kevesebb folyadék megy át, lassabb lesz a hőátadás. Én 8/10-est használtam, nem lyukadt ki az sem, nincs benne nagy nyomás. A nagy falvastagság csak a házba szerelést nehezíti, nem lehet könnyen, kis ívben hajlítani (bár ez anyagtól is függ).
A 40 mm-es venti vezetéket sem értem, az alaplapig biztos nem ér el. Bár gyanítom a radin van közösítve, és onnan megy tovább egy hosszabbal, de a 12 cm-es venti végéig akkor sem ér el 4 cm...
Egyébként én szeretem az Arctic termékeket. Jó a minőség és az ár/érték arány. A 12 cm-es házventijeim 16 éve mennek, hiba és hang nélkülA procihűtőm is Arctic, megy már 8 éve. A pasztájuk is jó (MX2, MX4-et használtam), sok évig bírja. AIO-t még nem próbáltam tőlük milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest