Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem ilyen "befejezésre" számítottam. Jöhet a Part 2.
Játék elején tett összehasonlítgatásom a Telltale Games - The Walking Deadjével (szintén első részével), így befejezvén a Part 1-et: nagyjából most is megállja a helyét.Számomra legalábbis. Mint játék, és mint karakterek (elsősorban Ellie), egyértelműen ez működik jobban. Mint történet, és mint dráma? Nehezebb kérdés. Egy biztos, ez sokkal nyersebb, zsigeribb.
A walking dead talán fordulatosabb és drámaibb, igaz, ott jócskán bele is van tolva az arcodba, miközben ez sokkal jobban hagyja a játékost, hogy felfedezze és maga ítélje és élje meg a látottakat. Már legalábbis mikor nem tutajokat kell tologatnom a vízen, meg létrákat cipelnem A-ból B-be.
Talán most akkorát nekem nem ütött, mint amekkora hype-ja volt még anno a PS3 érában (lehet, ezt kellett volna előbb végigjátszanom), de remek játékkal, remek élménnyel lettem gazdagabb, úgyhogy panasz nincs.
-
12 órán túl: a játék, a világ hangulata továbbra is zseniális. Ellie karaktere könnyen megkedvelhető, végre egy kompetens gyerek karakter, aki amellett hogy a tinédzser kora közepén van, hasznos tagja a két/néha 3 fős túlélő csapatnak (értsd feltalálja magát, tud menekülni valamennyire harcolni, még ha úszni nem is).
Ami kicsit hiányzik, hogy a játék eddig a párbeszédek rovására mennek. Jó ez a szófukar csapat, jól átjön az a melankólia, amit a világ körülöttük amúgy is átad. Csak én magam például a The Walking Dead játékban található karakterekhez jobban tudtam kötődni (eddig). Jó, az inkább volt párbeszéd orientált interaktív ""családi" dráma", ez meg eddig inkább kaland/túlélő tényleges játék.Mondjuk az vicces, hogy 15 órás játékhosszt írnak a neten, én meg még mindig csak az 5. fejezet végén (a játék közepén) tartok
-
cp2077 feelingem van. Mindenki refundolt és játszhatatlan hulladéknak csúfolta, én meg az ősrégi 1080TI 4GB kártyámmal vígan végig játszottam 40-50 fps mellett (életem egyik kedvenc játéka lett) - de tudom, kivétel csak erősíti a szabályt
Ez most sokkal rosszabbul optimalizált. Főleg, hogy mellette ott van viszonyítási alapnak az Atomic Hearts, mely a plafonig tolt beállítások mellett is döccenés nélkül fut. Mi az hogy fut, rohan!
Ez itt közepes beállításon, 1080p-ben max 20 fps-t bír. Felskálázást használva (és max látványra tolva) olyan 30 körülre fel tudom tornázni (tudom, valaki számára ez még játszhatatlan és igénytelen, de ilyen ráncos öreg géppel, én inkább csak nem panaszkodom).Egér nem akad, játék nálam nem fagy ki. Nagy tereken ugyan belassul.
A világ, a hangulat nagyon erős, a lopakodós és lövöldözős részekkel elvagyok. Így az első fejezeteket nézve, teljesen megértem miért készült belőle sorozat (aminek még nem álltam neki, majd a játék után).Ami inkább zavar, az a töltési idő és az első shader telepítés. Az utóbbit egyszer kellett túlélni, az előbbinél meg max nyomkodom a telefont addig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest