- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Pedig de. Nem fogok nekiállni a számlát keresni, de tuti 14k volt a 2 TB Seagate Barracuda 5900, akcióban, pont pár héttel az özönvíz előtt. Annyira jó ár volt, hogy amikor meséltem kollégámnak, kért, hogy hozzak neki is kettőt.
Pont erre írtam, hogy csak a nagyok olcsók fajlagosan, de a 8-10 TB-os darabok beragadtak aránytalanul magas áron. 6-ról lépnék feljebb leginkább 10-re, de szinte egy árban fut a 16-ossal...
-
.mf
veterán
Ne is mondd, én is mindig ezen háborgok. Szintén az özönvíz előtt vettem magamnak és ismerősnek 2 TB-os lemezeket 13-14k-ért - azóta se volt olyan alacsony az áruk; és erről nem az utóbbi 2-3 év inflációja tehet, előtte sokkal alacsonyabb infláció és erősebb forint ellenére sem ment vissza az áruk. Miközben RAM, SSD, SD-kártya, minden más tároló fajlagos ára csökkent, akár jelentősen, az akkorihoz képest.
Amikor jön is valami új, ami jobb ár-érték arányú, akkor sem csökkennek a régebbiek / kisebbek árai arányosan, csak jobban összetorlódnak a dolgok. Ld. most 16 TB CMR 101k, de 10 TB CMR egyetlen régi típus van csak 78k-ért, a többi mind 95k-tól kezdődik...
Sanchezzel ellentétben nekem viszont kell a tárhely a fotók és videók miatt, a 4K nyersanyagok zabálják a helyet.
-
.mf
veterán
Nettó 650 USD? Elég magas felár ez a 20 TB-os (jelenleg kiskerben 125k bruttó) és 18 TB-os (106k) lemezekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest