- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem vált ki direkt senkit de én úgy hallottam, hogy medior, senior szinten tud okozni egy 10-30% efficiencyt. Aminek a vége, hogy nem kell felvenni jópár évig juniort.... vagy akár akik ott vannak el is lehet küldeni. És ez csak fokozódni fog a jelenlegi AI még nagyon a tech elején tart.
@Narxis Ez egy ilyen iparág. 15éve a java ment aztán épp adott területre mi, most az AI. Ha nincs szerencséd, úgy akarod 6-8évente képezhezeted át 3-8hó alatt magad. (Ami 45+fele egyre nehezebb.)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tasiadam
veterán
-
Narxis
nagyúr
"A tech szektor így általánosságban tovább folytatja a kirúgásokat, hogy kompenzálja az AI-befektetések nagy költségeit."
De akkor mibe fektettek be? Kicsit ironizálni próbáltam mert én is úgy látom, hogy mindenki a nyereséget akarja de megdolgozni azért már kevésbé. Tisztára mint a villanyautóknál mikor arról van szó, hogy ki építsen töltőállomásokat vagy fejlessze az elektromos hálózatot.Itt is úgy látom, hogy az AI egy szimpla buzzword lett, miközben pl. szegény fiatalok már azt se tudják, hogy mit tanuljanak ha IT vonalon akarnak elhelyezkedni. Tegnap a Java volt, ma az AI a menő de holnap már ki tudja...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM