Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem vált ki direkt senkit de én úgy hallottam, hogy medior, senior szinten tud okozni egy 10-30% efficiencyt. Aminek a vége, hogy nem kell felvenni jópár évig juniort.... vagy akár akik ott vannak el is lehet küldeni. És ez csak fokozódni fog a jelenlegi AI még nagyon a tech elején tart.
@Narxis Ez egy ilyen iparág. 15éve a java ment aztán épp adott területre mi, most az AI. Ha nincs szerencséd, úgy akarod 6-8évente képezhezeted át 3-8hó alatt magad. (Ami 45+fele egyre nehezebb.)
-
"A tech szektor így általánosságban tovább folytatja a kirúgásokat, hogy kompenzálja az AI-befektetések nagy költségeit."
De akkor mibe fektettek be?Kicsit ironizálni próbáltam mert én is úgy látom, hogy mindenki a nyereséget akarja de megdolgozni azért már kevésbé. Tisztára mint a villanyautóknál mikor arról van szó, hogy ki építsen töltőállomásokat vagy fejlessze az elektromos hálózatot.
Itt is úgy látom, hogy az AI egy szimpla buzzword lett, miközben pl. szegény fiatalok már azt se tudják, hogy mit tanuljanak ha IT vonalon akarnak elhelyezkedni. Tegnap a Java volt, ma az AI a menő de holnap már ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest