Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem vált ki direkt senkit de én úgy hallottam, hogy medior, senior szinten tud okozni egy 10-30% efficiencyt. Aminek a vége, hogy nem kell felvenni jópár évig juniort.... vagy akár akik ott vannak el is lehet küldeni. És ez csak fokozódni fog a jelenlegi AI még nagyon a tech elején tart.
@Narxis Ez egy ilyen iparág. 15éve a java ment aztán épp adott területre mi, most az AI. Ha nincs szerencséd, úgy akarod 6-8évente képezhezeted át 3-8hó alatt magad. (Ami 45+fele egyre nehezebb.)
-
Narxis
nagyúr
"A tech szektor így általánosságban tovább folytatja a kirúgásokat, hogy kompenzálja az AI-befektetések nagy költségeit."
De akkor mibe fektettek be?
Kicsit ironizálni próbáltam mert én is úgy látom, hogy mindenki a nyereséget akarja de megdolgozni azért már kevésbé. Tisztára mint a villanyautóknál mikor arról van szó, hogy ki építsen töltőállomásokat vagy fejlessze az elektromos hálózatot.Itt is úgy látom, hogy az AI egy szimpla buzzword lett, miközben pl. szegény fiatalok már azt se tudják, hogy mit tanuljanak ha IT vonalon akarnak elhelyezkedni. Tegnap a Java volt, ma az AI a menő de holnap már ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos fejegységek
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ugye abból főz a copilot, amiből tud, és ha az alapanyagok rosszak, a végeredmény is olyan. Ez a szofisztikált és PC véleményem