- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
naga
senior tag
Mindent húzz le róla, vinyót is, úgy próbáld meg. De az a lap se lehet az igazi, inkább kisebb procit vettél volna jobb lappal. :(
-
Bazsa$
tag
Ja a hangkártyát is le kellene kapcsoljam mert Audigy 1 -van a gépbe.
-
Bazsa$
tag
Mindent ki pakoltam belölle!! Külön külön megpróbálatam az alkatrészeket. Müködik a proci a ram a vga. Default beállításokkal megy de a windows néha megörül, kilép a játékból, nem írja meg a CD-t. A ramok SAMSUNG 2*256MB 333Mhz. A gép nem magától indul újra hanem ha megnyomom a reset gombot, akkor csinálja azt hogy a monitor jel elmegy, Se a merevlemez se az áram LED a házon nem világít, és ha a BIOS ból kilépek akkor is ez a jelenség. 3 napig szívtam vele!!!!!, hogy legalááb filmet tudjon nézni a tesóm. De ez így nem állapot!!
-
Aradi
csendes tag
ez nem hangzik valami jól.
Minden felesleges cuccot pakolj ki belőle, hang-, és egyéb kártyák.
A memóriád milyen?
Mindig ugyanott resetel a géped?
Amikor bootol semmi hibaüzit nem ad, h a procibeállításokkal gond lenne?
Persze, ha nyomod a clear cmost-t 1000L akkor default beállításokkal kellene indulnia, ami nem hátrány, de sose tudni......
[Szerkesztve] -
Bazsa$
tag
Ez egy KT400 Matsonic 8147C+. Most csomagoltam ki a friss dobozból. Szegeden vettem ezért nem akarom még visszavinni, meg lehet hogy a BIOS frisi segítene!! Legalábbis remélem. Ha nem lesz kidobott 6000 Ft benzinpénzem Szegedig. Még azt sem tudom állítani hogy ne a floppy legyen az elsődleges boot. Illetve tudom csak az újraindításnál meghal, az elöbb leírtak módján. Ha húzni tudnám már ilyen boldog lennék: :)) :D
-
Bazsa$
tag
SZiasztok! Látom itt van a legnagyobb mozgás. Valaki leírná nekem lépésről lépésre hogyan kell biost frissiteni? Olyan gondom van bátyám gépével hogy a biosban nem tudok átállítani semmi, mert amikor save -ra megyek, kilép újraindul, de nincs monitor jel, se semmijen led nem világít a házon. A hűtök azért forognak!
Egy pár CMOS clear után újra beindul. Van valami véleményetek?? Segíthet a BIOS frisi??? Találkozott már valaki hasonló problémával? Ja ha a resetet megnyomom akkor is ez a szitu: se monitor jel, se led világítás!!!! :F :( -
-
Szuri
tag
Szia!
Az áramszolgáltató barmolt valamit a visszakapcsoláskor. Jobbik esetben ilyenkor csak a táp száll el, szerintem nálad az alaplap is.
A lakásbiztosítások fizetnek az elektromos áram indukciós hatása okozta kárra, így szerepel a szerződésekben is. Csak ha nincs ilyen biztosításotok, akkor érdemes az áramszolgáltatót megkeresni (először barátságosan kérni egy igazolást az áramszünetről, nem említve, hogy milyen károd történt, majd kártérítést követelni). Szomszédokkal is érdemes aláíratni papírt az áramszünet igazolására.
Nálunk pár éve a házunk előtti telefonos légvezetékbe csapott a villám ennek következtében meghalt a Matávos ISDN adapterünk és a számítógépem alaplapja, a gépem többi cucca túlélte. (Ha családban nem lenne Matávos, akkor rajtuk vasaltam volna be a kárt:) ) Biztosítónk mindent fizetett.:)
Kárszakértő helyszínen persze hogy nem tudta megállapítani hogy mi romlott el a gépemben, mondta, hogy küldjek nekik szakvéleményt. Egy kis PC üzletbe vittem a gépem, arra hogy a külső perifériákkal és táppal nem lett baj otthon rájöttem. Ők meg minden cuccot kicseréltek benne jobbakra, biztos nem volt kedvük elcseszni a gépeiket zárlatos alkatrészekkel. A szakvélemény megírására is lusták voltak, de azt megírtam helyettük, ők meg pecsételték és aláírták. :) A feleslegessé vált alkatrészeket aztán megvette tőlem egy másik PC üzlet, tesztelék ezeket, itt derült ki számomra, hogy az alaplap kivételével a régi gépemből semmi más sem ment tönkre, vinyót meg hazavittem és örültem. :)
Kicsit lelkiismeret-furdalásom is volt hogy lehúztam szegény biztosítót, azóta viszont egy autós kárnál szívatott minket egy másik… -
Shim
őstag
kérj havertól egy cserelapot, azzal próbáld meg.
ha meg a vinyó, meg semmi egyéb se pörög fel , akkor a táp a hibás -
cong
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek lécci lécci.
Egy áramszünet miatt meghalt a tápom és a winyóm.
Kicseréltem mind a kettőt, de még mindig nem tudom bekapcsolni a gépet. Lehet hogy az alaplap is elszállt?
Ha igen, akkor nem tudtok egy eladó PIII-as alaplapot olcsón????
Segítsetek. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest