- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Szuri
tag
Szia!
Az áramszolgáltató barmolt valamit a visszakapcsoláskor. Jobbik esetben ilyenkor csak a táp száll el, szerintem nálad az alaplap is.
A lakásbiztosítások fizetnek az elektromos áram indukciós hatása okozta kárra, így szerepel a szerződésekben is. Csak ha nincs ilyen biztosításotok, akkor érdemes az áramszolgáltatót megkeresni (először barátságosan kérni egy igazolást az áramszünetről, nem említve, hogy milyen károd történt, majd kártérítést követelni). Szomszédokkal is érdemes aláíratni papírt az áramszünet igazolására.
Nálunk pár éve a házunk előtti telefonos légvezetékbe csapott a villám ennek következtében meghalt a Matávos ISDN adapterünk és a számítógépem alaplapja, a gépem többi cucca túlélte. (Ha családban nem lenne Matávos, akkor rajtuk vasaltam volna be a kárt:) ) Biztosítónk mindent fizetett.:)
Kárszakértő helyszínen persze hogy nem tudta megállapítani hogy mi romlott el a gépemben, mondta, hogy küldjek nekik szakvéleményt. Egy kis PC üzletbe vittem a gépem, arra hogy a külső perifériákkal és táppal nem lett baj otthon rájöttem. Ők meg minden cuccot kicseréltek benne jobbakra, biztos nem volt kedvük elcseszni a gépeiket zárlatos alkatrészekkel. A szakvélemény megírására is lusták voltak, de azt megírtam helyettük, ők meg pecsételték és aláírták. :) A feleslegessé vált alkatrészeket aztán megvette tőlem egy másik PC üzlet, tesztelék ezeket, itt derült ki számomra, hogy az alaplap kivételével a régi gépemből semmi más sem ment tönkre, vinyót meg hazavittem és örültem. :)
Kicsit lelkiismeret-furdalásom is volt hogy lehúztam szegény biztosítót, azóta viszont egy autós kárnál szívatott minket egy másik…
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest