Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
DuncanGhola #7 üzenetére
Ezek szerint tényleg trükkösebb, már féltem hogy csak megöregedtem és azért haladtam vele nehezen. Tényleg ki van számolva az a ház, sok fölös hely nem maradt benne.
Neked milyen AIO-d van hogy nem hallod, ill. teljes fordulaton használod a szivattyút?
Nekem a Corsair H100i Elite viszonylag magas frekvencián zúg és tisztán hallom. Nem elviselhetetlen, de szeretném megszünteni ezt. Odáig nem jutottam el, hogy levegyem mondjuk 2000 RPM-re a szivattyú fordulatszámát, pedig valószínű 10 perc lenne, csak vagy nem vagyok a gépnél, vagy nincs kedvem foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest