- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Valamivagyok #60 üzenetére
Mondjuk nekem az a 240 is nagyon meredek szerintem ahhoz képest hogy a7800x3d volt 140-160 is , akkor kellett volna vennem.
-
A másik kettő gyártónál nem tudod mi lesz a Trump tarifa miatt és hogy mennyiért fogják hozni az új gent.
Az Intel a középkategória alján küzd, oda nem kell drága hűtés, se drága Vrm majd azt vesd össze az 5070-9060 kártyákkal, ne az 5080 nal.
Az AMD-t meg meglátjuk mit hoz és mennyiért.Számottevően nem volt olcsóbb( szerintem), ha csak a - 10 % ot nem vesszük annak.
Az Asus mindíg feláras vol amióta létezik, erre építette ki a Rog strix és most a Pro Art vonalat, brandet építenek, ugyan így feláras lesz az AMD 9070 XT is ebben fogadhatunk Asus névvel Az MSI pedig a legjobb hűtést hozta ebben a genben konkrétan jobb eredményeket hoz, mint az FE kártya. Nem lesz olcsó és szintén nem lesz MSRP áron az AMD se náluk... Most annyi történt hogy amit a boltban látsz az hivatalossá lett téve.
Amúgy az Európai MSRP ár eleve 1169 Euro.1000 dolláros kártyája volt az előző genben is AMD nek is. Azt nem tudom miért probléma neked ha valami létezik és megvehető.
Ha neked drága vagy létezik az ok. Biztos van akinek nem sok 2-3 évre éves szinten 400 dollár játékra. Nekem a 3080 12 GB verzió 1200 dollár volt és 5 éves. Nem bántam meg azóta sem.
Akkor lennénk a legnagyobb bajban ezen a piacon, ha Nvidia elengedné. Ezek konteók, ez akkora biznisz még mindíg, hogy ezt nem adja oda ajándékba szerencsére az AMD nek sem az Intelnek, ebben biztos lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA által ajánlott árak mostantól hivatalosan sem léteznek tovább.
- Kalandor: Habemus papam
- Háztartási gépek
- Politika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest