- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
erdoke
titán
Haverom jelentkezett egy DirectX 9.0b javítással, ami a nem-NTSC TV-tunerekkel való kompatibilitáson javít sokat. A béta driverrel megspékelve végül sikerült a 11,5 perces műtétet bedigitalizálnom.:) Jöhet az esküvői videó, az már vagy 3 óra...:))
Azért kell a külső, hogy a céges laptoppal is használható legyen, elvégre a cég vette.:D
Szerintem a Pinnacle Studio 9.1 és a PCTV Deluxe következő végleges drivere jól fog együtt muzsikálni.:) -
erdoke
titán
Persze ez kivitelezhető, ez a digitalizálandó film most csak 16 perc. De mi lesz az egy-másfél órás darabokkal? Hosszú távra jó lenne, ha találnék valami megoldást.
Azt is furcsállom, hogy a video Scart->S-Video kimenetén nem jön ki jel. Mivel direkt S-Video kimenete nincs, ezért a PCTV S-Video bemenetét le sae tudom tesztelni, hátha az jó lenne.:F -
erdoke
titán
A sárga RCA-ra gondolok, azt kompozitnak szokás hívni, de a kábel olyan, mint a koax, talán ezért írtam úgy.:B
A béta driver és az S-Video bemenet még hátra van, mindjárt próbálom.
Egyébként van olyan beállítás, hogy mikor állítsa le a felvételt, de 600 percre állítottam... -
erdoke
titán
Senki nem találkozott még a #1 problémájával?:O
-
erdoke
titán
Pinnacle PCTV Deluxe (céges, külső, hardveresen kódol Mpeg1/2-be) segítségével próbálok egy 16 perces VHS videofelvételt VCD-be vagy SVCD-be tömni. A gond az, hogy míg a TV Tuner bemenetről hajlandó bármilyen hosszúságú (20 percet próbáltam) capture-t csinálni, addig a kompozit (koax) bemenetről felvéve a videomagnó kimenő jelét, mindig megáll 2:5x másodpercnél. Mindig ugyanott. :(
Már vagy 10x átnéztem a beállításokat, és nem látok olyat, hogy kompozitnál lenne valami korlát. A kütyü PCTV Vision progijával, és a Pinnacle Studio nevű monstrummal is próbáltam, az eredmény ugyanaz.:F
Tippek?
Előre is kösz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest