- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Aktív témák
-
Skica
őstag
Bocs, de mindent megpróbáltam.
-
Skica
őstag
Pinnacle szervíz, és notebook-os emberkék szakvéleménye (és magam tapasztalatából!).
-
-
erdoke
titán
Haverom jelentkezett egy DirectX 9.0b javítással, ami a nem-NTSC TV-tunerekkel való kompatibilitáson javít sokat. A béta driverrel megspékelve végül sikerült a 11,5 perces műtétet bedigitalizálnom.:) Jöhet az esküvői videó, az már vagy 3 óra...:))
Azért kell a külső, hogy a céges laptoppal is használható legyen, elvégre a cég vette.:D
Szerintem a Pinnacle Studio 9.1 és a PCTV Deluxe következő végleges drivere jól fog együtt muzsikálni.:) -
simonzé
addikt
-
-
simonzé
addikt
Csak annyit mondanék, hogy a videón az SVideo tudtommal csak bemenetként szolgál pl. kamerák csatlakoztatásakor. Ha megerőszakolod, sem jön ki rajta jel...
A PCTV SVideo kimenetén küldött jelet át tudod küldeni videora, de az meg valszleg fekete-fehér lesz. Volt itt erről egy topic. Valami 5eres, meg 7 eres Svideo kábelről volt szó. Állítólag színes képet csak a 7eres visz át.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
-
erdoke
titán
Persze ez kivitelezhető, ez a digitalizálandó film most csak 16 perc. De mi lesz az egy-másfél órás darabokkal? Hosszú távra jó lenne, ha találnék valami megoldást.
Azt is furcsállom, hogy a video Scart->S-Video kimenetén nem jön ki jel. Mivel direkt S-Video kimenete nincs, ezért a PCTV S-Video bemenetét le sae tudom tesztelni, hátha az jó lenne.:F -
erdoke
titán
A sárga RCA-ra gondolok, azt kompozitnak szokás hívni, de a kábel olyan, mint a koax, talán ezért írtam úgy.:B
A béta driver és az S-Video bemenet még hátra van, mindjárt próbálom.
Egyébként van olyan beállítás, hogy mikor állítsa le a felvételt, de 600 percre állítottam... -
simonzé
addikt
Akkor most tisztázzuk!
-Van egy USB-s külső tunered (Pinnacle).
-TVtuner bemenetről (gondolom koaxra, pl. kábeltévére gondolsz) símán felvesz.
-Kompozit bemenetről csak 3 percet vesz fel. (A kompozit nem = koax!)
Namármost ha kompozitról felvéve nem jó, miért nem próbálod a video kimenő jelét koax kábelen átküldeni? A minősége nem lesz érzékelhetően rosszabb.
Egyébként elvileg nem lehet korlát a kompozitnál, mivel pl. videókameráról csak így tudsz digizni, kompoziton keresztül.
Ha félreértettem a koax/kompozit dolgot, akkor bocs, de így 10-edszer átolvasva is úgy látom, hogy ''kompozit (koax)''-ot írtál. Hasonló hibát nálam az okozott, hogy a capture progiban be volt kapcsolva a ''Stop recording after x seconds'' opció. Ezt átirtam 12000-re, így a felvétel hossza maximum két óra lett. :)
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Senki nem találkozott még a #1 problémájával?:O
-
Skica
őstag
[L]http://www.pinnaclesys.com/docsupport1.asp?division_id=1&langue_id=2&product_id=1008&product_name=PCTV%20Deluxe%20&page_id=517[/L]
Base driver [revised]
capture stability imporved
tuning parameter reworked
fix a/v sync. problems !!!!
Próba...... -
Skica
őstag
A gyári meghajtó progival próbáltad, vagy NET-ről?
-
erdoke
titán
Pinnacle PCTV Deluxe (céges, külső, hardveresen kódol Mpeg1/2-be) segítségével próbálok egy 16 perces VHS videofelvételt VCD-be vagy SVCD-be tömni. A gond az, hogy míg a TV Tuner bemenetről hajlandó bármilyen hosszúságú (20 percet próbáltam) capture-t csinálni, addig a kompozit (koax) bemenetről felvéve a videomagnó kimenő jelét, mindig megáll 2:5x másodpercnél. Mindig ugyanott. :(
Már vagy 10x átnéztem a beállításokat, és nem látok olyat, hogy kompozitnál lenne valami korlát. A kütyü PCTV Vision progijával, és a Pinnacle Studio nevű monstrummal is próbáltam, az eredmény ugyanaz.:F
Tippek?
Előre is kösz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új FULL HD webkamera + Számla
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest