- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
De nem a gyártónak!
-
-
Az üveget már 2021-2022 óta nem javasolják, mert a fólia nem törik de az üveg igen. Ha sérül az üveg, akkor bereped pókhálószerűen
2021-ben két Xiaomi 11 Lite 5G-t is vásároltam, az egyik a 780G-s volt, erre még a Telekom boltban tettek üveget 4000-ért... Aztán vásároltam egy NE-t, aminél már nem engedtem a gyári fóliát leszedni, 2 évig nem sérült meg, akkor viszont leesett a kavicsra, és a fólia megvédte, de lett ott egy légbuborék így esélyes volt a csere, és már nem üveget tetettem rá, hanem ezt:
Pontosan azért, mert a gyárifólia is bizonyított nálam.
A Clearplex-ből meg a mobiltudós is kettőt tett fel, elsőre nem sikerült neki sem, és 0 Ft-omba került mind a kettő Magenta 1-esként:
Viszont a Samsung saját fóliája...
Csak későn láttam a Samsung oldalán az értékeléseket... különben nem vettem volna meg.
-
-
válasz
foglaltvagy #8 üzenetére
Az elején 210. Az A54-ről szóló cikkben is benne van.
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Nem, de ha megindokolnám, hogy miért nem hinnéd el lehet!
Az A54-nél kegyetlenül sokat szívtam a fólia felhelyezésével. Soha egyikkel sem ennyit. Egyszer két Samsung fólia ment kukába. Ez volt az én személyes károm. Aztán vettem rá üveget, amit nem tudtak rátenni, az plusz 3K, szóval 11K... Végül a Telekom mobiltudós a Telekom költségén tett fel kettőt, mert elsőnek nekik sem sikerült... Meg oké, így kívülről szép, de úgyis Nillkin tokot rendelnék hozzá, de mindegy milyen tokot rendelsz, nem fog látszani. Meg ugye látni kellene azt is ,hogy mennyit jelent majd ténylegesen a sebességben, mert ha pl marad a botrányos UFS 2.1 tárhely, ami a szabvány legalja a gyakorlatban, akkor minek? Aztán ott van az is, hogy leghamarabb ősszel lenne aktuális. Most ez is 220-230K körül fog debütálni, mert tavaly 210-K-val debütált, de azóta romlott a Ft az €/$-hoz képest.
Meg ami még nem lesz benne minden bizonnyal:
WiFi 6E, WiFi 7 pláne, az S23 FE-t sem fogja megszorongatni, szóval szép, szép, de én szeretem az A54-et, és nem érzek késztetést rá. Ha éreznék, akkor az A56-ra is éreznem kellene majd! -
Tetszik. Lávcsi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest